Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek a Chemtrail elmélet...

Ti hisztek a Chemtrail elméletben?

Figyelt kérdés
Ez talán nagyobb baromság mint, az Illuminati (ami meg titkos társaság létére állítólag a médiában reklámozza magát). Mert hogy ha pl. valóban repülőkből mérgeznek minket, akkor a széláramlatok 1000 km-rel képesek arrébb vinni, így a háttérhatalom tagjai magukat is megmérgezik voltaképpen. És ez az ellentmondás itt a Gyk-n ráadásul egy műszaki mérnöknek nem tűnt fel.

2016. júl. 26. 22:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
16%
Helyesbítek: a 08-02 01:22 soraira utaltam. Az elírásokért meg bocs.
2016. aug. 7. 19:53
 12/30 anonim ***** válasza:
0%

Az alábbi video elején: "...A fizika tudománya aktuális állásának ellentmondó találmányok..." "...Kanadában egy masinát, amely 500%-os hatásfokkal működik de úgy, hogy elektromos energia megy be, és elektromos energia jön ki!":

"A Tiltott találmányok című film folytatása. / Tűrhetetlen találmányok":

https://www.youtube.com/watch?v=JVeLbHL6P54

"A chemtrail valójában nem más, mint a légkör elektromos vezetőképességének megváltozása nanorészecskék permetezésével. [...] 2011-ben J.P. Holdren, Obama elnök tudományos főtanácsadója, valamint a CFR (Külkapcsolatok Tanácsa) és Néemtország közleményben tudatta, hogy elismerik a vegyi permetezés tényét."

[link]

2016. aug. 7. 20:14
 13/30 anonim ***** válasza:
83%

Senki nem ismert be semmit, egyszerűen hazudsz. [link]

A kondenzcsíkokról összehordott nettó ostobaságaidra pedig itt megtalálod a választ. [link]

Persze van egy olyan sejtésem hogy egy igazi mélygyökér hívő vagy, akibe kár a szó, de hátha.

2016. aug. 8. 11:22
 14/30 anonim ***** válasza:
69%
A négyzetrácsos minta a légifolyosók miatt van.
2016. aug. 8. 15:16
 15/30 anonim válasza:
86%

# 10

Fájt elolvasnom azt a sok baromságot,amit összehordtál bizonyíték címszó alatt.Talán ha tanultál volna középiskolában,nem itt tartanál.

2016. aug. 9. 09:11
 16/30 anonim ***** válasza:
8%

08-08 11:22, nem muszáj ijedtedben ennyire ócsárolnod saját magad. :) Hirtelen nem tudták, mit adjanak a szádba? :) Nem szép dolog részedről hinned a puszta presztízsnek, meg letérdelned eléjük...

Ennyi naiv embert... :) Nem vagytok tudatában, hogy a hatalom elsősorban a tévén és az iskolarendszeren át mossa az emberek agyát. Persze arra nézve, hogy ne legyen túl feltűnő e hozzáállásuk, nagyjából és átlagban negyedrészt úgy-ahogy igazat állít a mindenkori hatalom, a kezükben tartott médián és állami iskolarendszeren át, néha téved is, a tan anyag jelentősebb hányada azonban szándékos agymosás. Mégis mi érdeke volna a hatalomnak okosítani az embereket...? :))

Már az ókori Rómában is dívott az "oszd meg (a népet) és uralkodj (rajtuk)" elv - erről nem mernek hazudni még az iskolában sem, mert a történelem során ezt túl sokszor eljátszotta a mindenkori hatalom, sajnos, mind a mai napig.

Ennyit a presztízsszemélyek által tanítottakról... Sokuk szintén meg van vezetve, fentről.

2016. aug. 11. 14:27
 17/30 anonim ***** válasza:
10%
A jelenség igenis valós. Aki össze akarja mosni a jelenséget a közönséges kondenzcsíkokkal, az egy felszínes "robot", már bocs a kifejezésért. Én sok chemtrailt láttam saját szemmel is és fotókon. Elég könnyen meg tudom már állapítani melyik az és melyik nem. Az a vicc az egészben hogy szerintem a szkeptikusok is sejteni vélik, hohy a kettő nem ugyanaz, de ez egy olyan terület amire már nem merészkednek.. A jól bevált strucc plitika itt is biztosabb talaj, minthogy jobban utána nézzenek a jelenségnek, esetleg jobban szemügyrevennék a fellelhető bizonyítékokat.
2016. aug. 13. 10:07
 18/30 Poco77 válasza:
100%

A chemtrail hívők egyik legfontosabb állítása, hogy ilyen kondenzcsíkok régen nem voltak! Dehogynem volt

Tessék itt van egy néhány 2.vh-s felvétel.Ezzel meg is dőlt az áltudomány!

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. szept. 7. 11:33
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszek benne. Ha valóban pusztítani akarnak vele, akkor csak kihalt volna már ha nem is az ember, de valamelyik állat - vagy növényfaj.

Épp vasárnap gondolkoztam ezen az autópályán haladtunk, és az eget figyeltem...nagyon sok csíkot láttam a kb 2 órás út alatt, talán 40-et...Ha csak az elmúlt 5 évben "mérgezték" volna a bolygót így, akkor csak lenne már valami látszatja...

2016. szept. 16. 15:32
 20/30 anonim ***** válasza:
10%

A képeken, lévő csíkok, amiket a #18-as linkelt egyik sem olyan kiterjedésű, mint a chemtrailek. Ráadásul azt egy képről nem tudod bemutatni, hogy mennyi idő alatt oszlanak el. A chemtrailek több óráig is megmaradnak és aztán felhő méretűre duzzadnak, folyamatosan nő a kiterjedésük. aki nem látja a különbséget, csak annyit lát, hogy "csík azt akkó jóvan", azoknak nem is lehetne ezt megmagyarázni. Ez kb. olyan mintha egy botfülűtől kérnéd számon, hogy különböztessen meg egy C-dúr hangot egy D-től..

#19 Azért, hogy szerinted nincs látszata azt kell mondanom, hogy tévedsz. Egy orvos ismerősöm mondta, hogy az utóbbi 5-6 évben drasztikusan nőtt a légúti megbetegedések száma. Ha kimész az utcára, nem igaz, hogy te sem látod, hogy mennyi ember krákog, pedig még tél sincsen. Persze, nem bizoyítható az összefüggés a chemtraiillel, de ha kicsit gondolkodunk, nem nehéz kitalálni, hogy eddig miért nem volt ennyi légzőszervi beteg. Ipari légszennyezés volt addig is, szóval az nem okozhatja.

2016. szept. 16. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!