Az angyalok miért szeretnék az embereket? Mi miatt foglalkoznának velük egyáltalán?
Köszönöm a válaszokat,egész sokféle összejött! :) Ezt,amikor angyalok formákat hoznak létre,olvastam már pár helyen,első hallásra olyan volt,mint egy kis esti mese,aranyos :)
9-es,na ezt így viszont ilyen formában még nem hallottam,vagyis egy részét igen,mert keresztény vagyok,de ilyen részletesen még nem :)
10-es,igen,érdekelne :)
NEm tudom fiú vagy-e, vagy lány. A korodat se tudom. Talán nem sértelek meg, egy jó tanáccsal: Vigyázz mit hiszel el, mert itt vannak bizonytalan helyről kapott "ismeretek" is
Válaszom. Isten teremtett világában minden teremtménnyel célja van. Az emberekkel is, az angyalokkal is.
Nem szeretek sokat írni, de a kedvedér egy históriámat leírom egészen röviden: Hajdan egy álmomban négy nő (angyaklok) voltak szorosan egymás mögött (szépségük nem feltűnő)Olyan nagy szeretet árasztottak felém ami jellemezni nem lehet. Hozzájuk akartam menni. Mondták "nem jöhetsz ide." Eléggé szerencsétlenül éreztem magam... Ki érti ezt?! Ekkor másképp mondták. (nem szóval) "Még nem jöhetsz ide." Álmomban is ébren is azt gondoltam. Ha még nem, egyszer majd csak-csak...
Ez februárban lehetett. Tavasszal,(május vége,június eleje) teherautóval mentünk a Bakony alján Zil teherautóval.Kb. 14-en voltuk rajta. Fának ütköztünk ami mögött kb. 80 cm-re szakadék. Az autó lemeze felgyűrődött. Befogta csop.vezetőn lábát Egy órába tartott a lemez körbe fűrészelése. Nyilván idö kellett mig az álmom eszembe jutott "Még nem jöhetsz ide" Senki másnak nem történt baja.
Én vagyok a 10es
Elmondanám szívesen,de néhányszór már megjártam azzal,hogy kiírtam az igazságot,mert néhány embert már megbántottam vele. Beszéljünk inkább privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!