Létezhet az, hogy valamilyen szellem, démon van a közelünkben, ami tönkreteszi a kapcsolatainkat? "Elüldöz" mellőlünk embereket?
Én mástól is hallottam már ilyen feltételezést, hogy úgy érzi, valami elüldözi mellőle az embereket.Nos én hasonlóan vagyok ezzel.Ha nem olvastam volna hogy másnak is van ilyen érzése, azt hinném, egyedül vagyok a hülyeségemmel, de úgy látszik, nem...Nem szándékom másra fogni a kudarcot.Igazság szerint boldogabb lennék, ha kétség kívül tisztában lehetnék azzal, hogy
én vagyok a felelős.Sokkal rosszabb azt gondolni, hogy valami láthatatlan dolog is tehet róla.
Nem kell elüldöznöd magad mellől az embereket!
Elég, ha akkor, amikor hozzád beszélnek, feltünően nem figyelsz rájuk.
Elmennek maguktól...
Ezzel a problémával én is küzdök. Mint kiderült, egyik dédapám valami családi tragédia miatt nem vehette el azt, akit szeretett. Azóta ilyen-olyan okokból sem nagyapám, sem apám nem azzal házasodott, akivel először szeretett volna, hanem későn, inkább családi nyomásra házasodtak.
Nálam ez úgy jön ki, hogy azokkal a férfiakkal, akikkel boldogan élhetnék, történik valami tragikus dolog, ami elszakít minket.
Ezt családi átoknak hívják, valószínű nálad is valami ilyen öröklött "sorsismétlő" viselkedés van. Nagyon nehéz tőle megszabadulni, én már régóta dolgozok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!