Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintem nem vagyok egyedül!...

Szerintem nem vagyok egyedül! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve költöztem ide a barátomhoz (az ő mamájánál lakunk). Kb. egy hónapja meg halt a papája rákban.

Néhány hete egyfolytában árnyakat látok és úgy érzem, hogy valaki figyel. Akkor is, ha egyedül vagyok, de akkor is, ha többen vagyunk egy szobában.

Szerintetek lehet, hogy a barátom papája az?

2015. febr. 23. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez az első alkalom, hogy ilyesmit tapasztalsz, vagy korábban is volt már ilyen?
2015. febr. 23. 23:03
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Démon.
2015. febr. 23. 23:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne piálj!
2015. febr. 23. 23:42
 4/9 Missi_Key ***** válasza:
0%

heheheh...

najó, de most komolyan..ez mekkora lol már :D

mint egy filmben...nagypapának teccik az unoka csaja..erre a szelleme majd elkezdi kukkolni..neh :D én sírok..bocs kérdező

2015. febr. 24. 00:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem barátod papájának árnya van veled, hanem a Majré!.

.

Nem lehetetlen lekűzdeni a lehetetlentől félelmet!

Tedd azt! - és az árny eltünik!

2015. febr. 24. 13:22
 6/9 A kérdező kommentje:

Első kommentelő, ugyan ezt éreztem mikor még otthon laktam. Csak ott kb. mióta az eszemet tudom. Anyumék úgy vették a házat valakitől szóval nem tudom, hogy ott halt e meg valaki ez előtt.

És épp mondtam is még tavaly a barátomnak, hogy mióta itt vagyok nem tapasztaltam ilyet, de pár hete megint elkezdődött... :(

2015. febr. 24. 15:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül egy egész családra való lakótársad van, és nem kelt megijedni, mert csak beképzeled!
2015. febr. 24. 17:57
 8/9 A kérdező kommentje:
hárman lakunk egy 5 szobás nagy családi házban. nem vagyunk olyan sokan.
2015. febr. 24. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Bizony sokan vannak, akik sokkal érzékenyebbek, sokkal többet fel tudnak fogni az energetikai világból, mint az átlag, de ezt nagyon nehéz megérteni és elfogadni azoknak, akik az átlagnál jóval kevésbé fogékonyak az ilyesmire..

és persze mindenki a maga érzékenységének megfelelően válaszol egy hasonló jellegű kérdésre :)

első vagyok

2015. febr. 24. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!