Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elvileg mindenk képességei...

Elvileg mindenk képességei szerint kap az élettől (vonzás törvénye) hogyan tudok fejlődni hogy jobb képességeim legyenek?

Figyelt kérdés

Valami egyszerű példával illusztrálta amire nem emlékszem, de kb olyasmi minek adjon a csigának biciklit ha nem tudja tekerni.

Az életben is ez miatt bukok el sokmindent amit kapnék.pl lettek volna ingyen kiválo bőrbutoraim es azért ajándékozták másnak mert nálam nem fér el a hely szűke miatt.

Egy rakás mindent szoval hiába vonzok be, nem tudok vele élni. Szoval előbb egy nagyobb lakhelyet kellene vonzani de nem vagyok hitelképes hiába is találnék kedvező lehetőségeket.

Stb. Szoval a csiga vagyok akinek hiába lenne biciklije...hogyan fejlődhetnék magasabb szintre hogy magasabb szintű dolgokat bevonzzak?

2016. júl. 12. 12:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A nagyobb lakhely nem feltétlenül függ össze a képességeiddel.Én a te helyedben, ha olyan bútort ajánlana nekem valaki, ami a jelenlegi bútoromnál szebb, én kihajítanám a bútort és valahogy beszorítanám az újat.Valahogy csak elfér, legfeljebb nem egy szobába megy a garnitúra, hanem elosztom.Kis szobába kanapé, nagyszobába két fotel és kész.Talán kicsit rámenősebbnek, rafináltabbnak kell lenni, nem beletörődni a dolgokba.A csiga valóban nem tud biciklizni, viszont kényelmesen betudna költözni az ülés alá.Így aztán miért is ne lehetne biciklije?
2016. júl. 12. 18:08
 12/20 anonim ***** válasza:

"Magyarán hiába van sakktáblád ha nem tudsz játszani az életben a bábukkal"

Az, hogy nem tudsz vele SAKKOT játszani, nem jelenti azt, hogy nincs hozzá képeséged!

Tudásod nincs, nem tudsz sakkozni.

Ha nem vagy szellemileg visszamaradott, képességed van megtanulni!

Ha megtanulsz sakkozni, máris fejlődtél.

.

Hogyan gondolod képességed fejlesztését?

A legtöbb ember képességei megengedi, hogy használja a felsőbb matematikai számításokat, tudatlansága gátolja, hogy megtegye. Képessége viszont megvan a tanuláshoz, ha megtanulja, használhatja.

.

A csigás példáról:

ha valaki a csigának biciklit ajándékoz,használatának nem tudása nem a csigát minősíti, hanem az ajándékozóét. Negatívan.

2016. júl. 12. 22:16
 13/20 A kérdező kommentje:

És hogyan lehet a képességeket felszínre hozni és használni?

Vagy ugy amiket fentebb irtak? Rámenni a kreativitásra vagy sportra?

2016. júl. 12. 23:32
 14/20 A kérdező kommentje:
És erről szol valahol a vonzás törvénye?
2016. júl. 12. 23:34
 15/20 anonim ***** válasza:
jaa, hát itt már mindenki felejtős kategóriába tette a vonzás törvényét- van kreatív, alkotós, katonás-sportos. képességfejlesztős megoldás, hogy jobb képességeid legyenek.
2016. júl. 12. 23:46
 16/20 anonim ***** válasza:

"És hogyan lehet a képességeket felszínre hozni és használni?"

Kommented szerint [#3] van egy rakás végzettséged. Tudtad-e előre, hogy van képességed megtanulni?

A képesség a felszinen van, de mindaddig nem nyilvánul meg, míg használni nem kezded. Ha tanulni kezdesz, kiderül, van-e képességed.

A vonzás törvénye csupán annyira szerepel ebben, hogy bevonzod magadnak a tanulás akaratát.

A "rakás végzettséged" tanulással, vagy pedig a vonzás törvényének használatával szerezted?

Ha tanulással, akkor van benne gyakorlatod, ha a vonzás törvénye használatával, akkor kijelentésed kamu.

2016. júl. 13. 07:14
 17/20 anonim ***** válasza:

egy példa a vonzás törvényére és a képességfejlesztése:

Pablo Casals - naponta magához vonzotta a csellót, 6-7 órára. A képességei ragyogóan kibontakoztak ezáltal.

És nem elég! minden nap magához vonzotta reggel a zongorát - Bachot játszott rajta, ezzel indította napot. A vonzás törvénye ez. És milyen szépen ír erről!

"Nyolcvan év óta mindig ugyanúgy kezdem el a napot. Nem gépies rutin ez, hanem lényeges része a napnak. Leülök a zongorához és eljátszom két Bach prelúdiumot és fúgát. El sem tudom képzelni, hogy másként is kezdhetném. Olyan ez, mint a házi áldás. Nekem azonban mást is mond. Újra felfedezem vele azt a világot, amelynek örömmel alkotom részét magam is. Ettől a zenétől eltelek az élet csodájával, azzal, milyen hihetetlenül csodálatos dolog, hogy emberek lehetünk. Sohasem ugyanaz ez a zene, soha. Minden egyes nap valahogy új, elképesztő és elmondhatatlan. Mert Bach olyan, akár a természet, akár a csoda!"

"Tér és költészet egész ragyogása ömlik belőlük. Bennük van a Bach-mű igazi lényege, Bach pedig a muzsika lényege"

mondja a cselló szóló szvittekről

https://www.youtube.com/watch?v=ORHi0p3pEfo

2016. júl. 13. 07:40
 18/20 A kérdező kommentje:

Végre valaki aki képes wlvonatkoztatni a konkrérumoktol es a vonzás törvényével fogalmazni.

Nekem az jobban megy ahogy látom, mint az, hogy kitaláljam már megint mit es "mivé" tanuljak hogy a celjaimat elérhessem.a céljaim nem konkretak igy konkret eszközöket sem tudok hozzájuk.

Pl nincs autom de van jogsim.ezután mégis mi kell hogy kocsim is legyen ...

Sokan keverik hogy pénz.holott maga a pénz nem lehet cél mert az csak eszköz valamire.

2016. júl. 13. 11:30
 19/20 anonim ***** válasza:

"hogy a celjaimat elérhessem."

Madách Imre nevű felhasználó válasza:

A cél halál, az élet küzdelem,

S az ember célja e küzdés maga.

2016. júl. 13. 13:47
 20/20 QWERTYU26 válasza:
Ozmium 42 meg One Punch man-t idéz :D
2016. aug. 4. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!