Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az a VÁMPÍRSZÁL? Honnan...

Mi az a VÁMPÍRSZÁL? Honnan tudjam, hogy rajtam van-e?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm mesélte,hogy levettek/vágtak róla 9 vámpírszálat. Kerestem Google-ben de nem találtam róla semmit. Rosszul mondta volna? Ki végezhet ilyet? Ki látja? És egyáltalán mi ez?

Milyen kategória ez? Milyen ezoterikai ágazat?

Bocsi kevés ilyen dolgot ismerek! Köszönöm az információt előre is!

2016. júl. 10. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Az ismerősödnek van egy eléggé hiszékeny ismerőse. Miért nem tőle kérdezted meg, miket tud még összekamuzni?
2016. júl. 10. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem firtattam, azt mondta ő sincs benne ilyesmibe, csak egy másik ismerőse "feloldotta" róla ezeket az izéket. Egyébként racionalista ember és nagyon szkeptikus, kétlem hogy magától találta volna ki.
2016. júl. 10. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy nem racionalista/szkeptikus ember, vagy csak a te hiszékenységedet kihasználva szívat ilyen hülyeségekkel (utóbbira tippelek, én is jó viccnek tartanám).
2016. júl. 11. 02:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy újabb ezós hülyeség.
2016. júl. 11. 08:47
 5/7 anonim ***** válasza:
12%

Akik közelében nem érezzük jól magunkat, elgyengülünk, ezeket nevezik energiavámpíroknak. Mert szívják azt a bizonyos bioenergiát, annak ellenére, hogy ezzel ők sincsenek tisztában. Ha olyan egyedet talál, aki hosszabb ideig is el tudja látni őt energiával, Ha eltávolodnak egymástól ez az energiafolyam elvékonyodik de soha sem szakad meg. Ezt az energiafolyamot nevezhetjük vámpírszálnak, amivel a két energiaburok egymáshoz van kapcsolva.

De Én ezt úgy gondolom, hogy senki nem láthatja, mert szemünk idegrendszere kizárólag a fény rezgéseire vannak szakosodva. És nincs ehhez olló sem, amivel le lehetne vágni.

2016. júl. 11. 09:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Én voltam az egyetlen aki pozitívan értékelt...
2016. júl. 11. 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó hogy, mert te voltál az egyetlen aki megint bevette a halandzsázást.
2016. júl. 11. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!