Vannak itt rajtam kívül olyanok akik vonzzák a szerencsétlenséget?
Figyelt kérdés
Az én életem nagyjából úgy néz ki mintha mindent előre elterveztek volna benne azért hogy szenvedjek. Lehet valójában egy börtönbe vagyok és a világ csak szimuláció? Ha így van mit tehetnék ez ellen?2014. nov. 10. 19:15
2/11 anonim válasza:
Persze, hogy vannak rajtad kívül is hasonlóan. De nem szabad így gondolkozni. Csak is mindig pozitívan. És akkor megfogod látni egy idő után a jó dolgokat is, majd végül csak azokat. :)
3/11 anonim válasza:
Itt vagyok. Ha történik valami szerencsés, háromszor annyi szerencsétlenség ér.
4/11 anonim válasza:
De te még a butaságot is.
Élsz, nem? Hát akkor nincs akkora nagy szerencsétlenség.
5/11 anonim válasza:
Én is egy 2 lábon járó szerencsétlenség vagyok... Legalábbis szerintem... :)
6/11 A kérdező kommentje:
#4: Ha nem élnék nem érhetne több szerencsétlenség. De itt arra megy ki a játék hogy minél több szerencsétlenség érjen.
2014. nov. 10. 20:35
7/11 anonim válasza:
Nyugodj meg, nem a szerencsétlenséget vonzod, hanem ennek tudatában kerülöd a szerencsét!
Tudod? - félig teli és a félig üres borosüveg esete.
8/11 Spilerke válasza:
Nem hiszem, hogy szimuláció lenne a világ, de nyilván ez a te látásmódod, viszont ebbe most nem mennék bele. Én úgy hiszem, aki eleve szerencsétlennek hiszi magát az az is lesz, mert egy idő után ez tudatosul benne, és a jó dolgokat sem úgy éli meg, mint egy optimista ember, mert miközben megéli a jó dolgokat tudat alatt számít a rosszra, és a rossz dolgokat is intenzívebben éli meg, mint a jókat, mivel neki az agya eleve erre van ráállva, így ez szerintem fejben dől el.
9/11 HalandoVegtelen válasza:
Hoooo... eleg volt, mindenki ezt a hozzaalasos dologal jon, aljunk mar le es nezunk szet egy kicsit az eletben. En peldaul pozitivan allok az elethez, ravagyok alva hogy jobba tegyem az eletem, az emberek a kornyezetemben is mindig azt mondjak, hogy jo neked hogy ilyen lazan veszed a dolgokat, higadtan es pozitvan alsz hozza(ha nem is ugyanezzel a szavakkal), sokan kedvelnek...de meg is, mintha valammi rhdt atok lenne rajtam vallami mindig visszahuz, vallami sz@rsag mindig jon, es ez van "Van akinek a vereben van a tragedia", hogy ez idovel valtozik-e vagy nem, nem tudom, talan nem tudom. Igaz hogy fontos hogy orizd meg a pozitiv gondolkodasod, sokat szamit.De nem ezzen mulik minden. Van aki szerencses es van aki nem, ennyi az egesz, hogy miert van ez igy, senkisem tudja biztossan, nalunk okosabb emberek is sokat gondolkoznak ezen, de oksem tudnak biztosat mondani. Csak most divatt lett ez a hozaalas dolog, ha pozitivan alsz a dolgokhoz igaz jobban erzed magad, de a balszerencset nem feltetlenul fogod elkerulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!