Honnan lehet megtudni hogy van-e a szobában rajtam kívül valaki? (a többi lent van)
Kutya segíthet ha olyan s jól nevelt.
Apámnak volt oly, kutyáját simogatta, elvolt vele miközben tvzett a kutya felállt elsétált pár métert miközben elkezdett morogni s felfele nézett.
Kis idő után emberi sebességg elfordult, elment tv elött szoba másik oldalába, 5 másodperc egyhelbyen állás, felnézés, morgás után egyik pillanatról, másikra abbahagyta s visszament apám mellé.
De a kutya nagyon jól nevelt volt( állatok energiaészleléséről( szellem is egy féle energia) nincs sok információm.
A kutyás nem rossz ötlet. :)
De azt észre fogod venni, ha van valaki melletted. :)
Azt talán már csak tudod, egyedül vagy-e otthon, vagy már is van veled, nem? Nézd meg, otthon van-e a család, és kész.
Szellemek pedig nem léteznek, ennyire ne legyél már primitív.
Vagy egy kutya vagy egy baba/kis gyerek!!!
Barátnőm kisbabája folyton egy pontot nézett ;a kutyája pedig aludt abban a szobában és egyszercsak elkezdett ugatni és felugrott nem mert a kutyus bemenni többet abba a szobába(mondjuk én nem hiszek ezekben;kicsit hülyének is néztem az okos barinőmet)hívott (50.000.-!!!!!!)szellem űzőt és onnnantól kezdve a kutya bement a szobába és a baba is elvolt egyedül,nem nézte azt a bizonyos pontot....ja és az ár tartalmazta elmondta a szellem nevét(Ferenc)és a szellem életét (amikor még èlt)....Nem tudom lehet van bennne valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!