Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kisugárzás javítása?

Kisugárzás javítása?

Figyelt kérdés

Ha elkezdek meditálni akkor fejlődni fog?

Új iskolába fogok menni és szeretnék jobb benyomással lenni az emberekre.

Kicsit zárkózott vagyok de nem vészes.

Egyéb tippek a fejlesztésére?

15/L

2016. júl. 9. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Egyél minden nap egy kiskanál U-235-öt. Pár nap után olyan kisugárzásod lesz, hogy kiakad a Gaiger-müller számláló.
2016. júl. 9. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:
35%
*geiger
2016. júl. 9. 12:09
 3/6 Lionkind ***** válasza:
94%

A meditáció az megnyugtat, feloldja a stresszt és sok más jó hatása van, de ne várj csodát tőle. Csak te tudsz változtatni a kisugárzásodon és csak tudatos törekvéssel, nekem ez a véleményem. Ne akarj nagy benyomást tenni másokra, csak légy az aki vagy.

22/F

2016. júl. 9. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli mantra:

Szeretem magam 3x

hiszek magamban 3x

vállalom a felelősséget 3x

+

ma csodálatos napom van! 3x

De ez utóbbit nem kell csak ha tényleg csodálatos napot szeretnél magadnak. Pl péntken :)vagy szombaton :)

Ezt a mantra rutint ha most elkezded akkor sulira már teljesen szokássá válik. és beépül a kisugárzásodba:)

2016. júl. 9. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:
7%

Főképp kánikulában napi többszöri mosdás/zuhanyzás.

Testszagod esetleges kisugárzása károsan hat emberi kapcsolataid kialakítására.

.

Léteznek túrista-utak Csernobil tiltott zónájába, ha elég ügyes vagy, ott szert tehetsz kisugárzásod növelésére.

2016. júl. 9. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Kisugárzása annak van, aki jóban van magával. Ezt pedig nagyon kevés kamaszról lehet elmondani.
2016. júl. 10. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!