Miért viselkedik így?
Van egy 4 éves macskám aki kicsit félénk és nem szokta ennyire akaratosan simogattatni magát mint most. Amikor jobb idő van mindig kint éjszakázik mert nem akar bejönni, most viszont kinyitották az ajtót ő pedig rögtön beszaladt a szobámba, az ölembe ugrott és azóta nem hajlandó egyedül hagyni, mindenhova követ és szó szerint könyörög, hogy vegyem fel. Azt se hagyja, hogy telefonozzak mert a fejével ellöki a telefont. Az előbb kimentem a wc-re és megvárt az ajtóban, majd bejött a szobába előttem és nézett a semmibe a szoba közepén aztán amikor meglátta, hogy itt vagyok elkezdett nyávogni, hogy vegyem fel. Nagyon furcsa most nekem a viselkedése hiszen sose szokott ilyen lenni. Pár hete egyébként a kutyám ugatott a semmibe, morgott és közeledett a semmihez. Az megijesztett, de most már a macska is.
Miért viselkednek így? Lehet, hogy érzékelnek valamit? De akkor a cica fél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!