Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy mások...

Miért érzem úgy, hogy mások nem élnek a valóságban csak én, és miért nézem le őket? Miért nem érdekel semmi?

Figyelt kérdés

2016. jún. 21. 14:41
1 2 3 4 5 6
 51/56 Lol? válasza:

amugy igen, koznyelvi neven az amit a 48as mond.

illetve: vagyok**

2016. jún. 26. 03:57
 52/56 Szeder Katalin ***** válasza:

"#9 A személyiségemmel bárkit meg tudok nyerni."

Kivéve azt, aki agymosás vagy bármilyen előítélet zsigerből ellened fordít.

Depi lehetsz a leírásod alapján, vagy ez csak ifjak-kamaszok világfájdalma. Eredj el úszni vagy kis csoport+tájékozott túravezető társaságban kirándulni. Minél több külső-belső újdonságot élsz át, annál kevésbé unatkozol! Szerintem. Vagy netán gondold át, és írd le akármilyen cetlire, mi okozza nálad ezt a lelki megtorpanást.

2016. jún. 26. 07:57
 53/56 kriszpo ***** válasza:
Szerintem nincs veled semmi baj, csak még nem nőttél fel. Unatkozol és szereted az embereket provokálni.
2016. jún. 26. 10:27
 54/56 anonim válasza:
Én vidékről származom,és az ilyen kis tini elment agyúakat már rég a valóságba sodorta volna egy rendes pofon vagy egy kiadós verés. De persze máshol az ilyen finom gyerekeket nem "rendezik" kellő képpen.Itt mesélhetnél amiről akarnál ,nem győznél meg senkit sem a hülyeségeiddel.
2016. jún. 26. 10:46
 55/56 anonim válasza:

#45 "Asszem eddig jól adom a negatív megalomán karaktert."

hmm.. ez nagyon is igaz, színésznek lehet jó lennél.

Amúgy, az, hogy azt mondod valakinek, amit hallani akar, szerintem alapvető, ha valakivel jóban akarsz lenni. Legalábbis én mindig ezt teszem.

2016. jún. 26. 14:37
 56/56 anonim ***** válasza:
Neked az a bajod, hogy olyan hülye vagy, hogy nem veszed észre a saját hülyeséged.
2016. jún. 29. 12:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!