Van itt olyan, akit komolyabban érdekel az ezotéria?
Figyelt kérdés
Ha igen, melyik része?2016. febr. 22. 10:16
1/11 anonim válasza:
A parapszichológoa érdekel. Tanulmányozom a mágiát és az okkultizmust. Nem kell férreérteni, nem tartok szeánszokat meg nem is idézek meg ilyenek, csak egyszerűen érdekesnek tartom. Évek óta tanulmányozom, sok kérdésre választ kaptam, és még szeretnék sokat tanulni.
5/11 anonim válasza:
Utolsó! Az ezotéria kérem szépen egy bengáli nagy áltudomány, amin belül rengeteg kisebb áltudomány található.
6/11 anonim válasza:
Jaa...! Hogy álltudomány! Hát akkó bersze hogy érdekel! Ki az akit nem?
7/11 anonim válasza:
Persze, jót lehet rajta röhögni.
8/11 anonim válasza:
Mondom, hogy nincs. Perecesek vagytok?
9/11 anonim válasza:
Zsír ez a kérdés a válaszok miatt. :'D
Itt mindenkit érdekel az ezotéria, de a hívői nagyon félénkek mert a trollhadsereg kiröhögi őket, kivéve pár meggyőződéses ezoterikust aki olyan mélyre ásta el magát hogy már a röhögés is lepereg róluk.
10/11 anonim válasza:
#9.. Én még mindig vállalom amiben hiszek. A trollok véleménye hidegen hagy, akármilyen lenézőek vagy gúnyosak.
Inkább én röhögöm ki öket (csak nem írom ki), mert olyan önteltek lenézőek és ők az értelmi fogyatékosak, mert olyanokkal szórakoznak és elmebetegnek ítélnek el olyanokat, akik hisznek egy bizonyos dologban.
Ez az ezotéria. Ez nem az ezotéria trollok oldala
Szánalmas trollok, és azt hiszik, hogy ők a "menők".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!