Volt már olyan élményed, amire nem tudtál/tudsz magyarázatot adni?
Egyszer az egyik tesom arra ébresztett fel reggel korán, hogy mennjek ki a másik szobába, mutatni akar valamit. Nem volt nehéz észrevenni. Anyu, apu es még 2 tesom leültek és nézték, az elmondásuk szerint, már kb. 20 perce tart a jelenség. Az ajtó magától ki be csukódott. Mielőtt termeszetfelettinek könyveltem el a dolgot, megvizsgáltam minden lehetséges racionális magyarázatot, de sem húzat nem volt meg ilyenek. Nagyon érdekes volt, az ajtot egy kissé visszatartottam a kezemmel, hogy ne csukódjon be, és éreztem, ahogy nekinyomul a kezemnek. Elengedtem, becsukódott, majd megint kinyilt.
Telefonnal le is videóztam, fel akartam rakni a netre de elszúrtam, a telefonon sincs meg, és a neten sincs fent >:(
Magyarul, az ajtó hoszabb ideig önálló életetbélt, megvizsgáltam huzat nem volt, de ha ilyen huzat lenne, hogy az ajtót mozgassa, azt tuti meg éreztük volna. Semmi külső behatást nem találtunk ami az ajtó mozgását idézte volna elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!