Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már olyan élményed,...

Volt már olyan élményed, amire nem tudtál/tudsz magyarázatot adni?

Figyelt kérdés
Pl. az éjszaka közepén furcsa neszek, alakok, az utcán - bár egyedül vagy, de - mintha nézne valaki, stb.

2016. jan. 25. 21:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ilyen nem volt.
2016. jan. 25. 22:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Bár volt sok de nem ilyenek
2016. jan. 25. 22:45
 3/14 anonim ***** válasza:

Egyszer az egyik tesom arra ébresztett fel reggel korán, hogy mennjek ki a másik szobába, mutatni akar valamit. Nem volt nehéz észrevenni. Anyu, apu es még 2 tesom leültek és nézték, az elmondásuk szerint, már kb. 20 perce tart a jelenség. Az ajtó magától ki be csukódott. Mielőtt termeszetfelettinek könyveltem el a dolgot, megvizsgáltam minden lehetséges racionális magyarázatot, de sem húzat nem volt meg ilyenek. Nagyon érdekes volt, az ajtot egy kissé visszatartottam a kezemmel, hogy ne csukódjon be, és éreztem, ahogy nekinyomul a kezemnek. Elengedtem, becsukódott, majd megint kinyilt.

Telefonnal le is videóztam, fel akartam rakni a netre de elszúrtam, a telefonon sincs meg, és a neten sincs fent >:(

Magyarul, az ajtó hoszabb ideig önálló életetbélt, megvizsgáltam huzat nem volt, de ha ilyen huzat lenne, hogy az ajtót mozgassa, azt tuti meg éreztük volna. Semmi külső behatást nem találtunk ami az ajtó mozgását idézte volna elő.

2016. jan. 25. 22:50
 4/14 anonim ***** válasza:
Annyi volt, hogy már azt se tudom, hogy mennyi.
2016. jan. 25. 23:50
 5/14 anonim válasza:
Hideg fuvallatot éreztem a szobámban miközben huzat semmiképp sem lehetett hiszen minden zárva volt. Annyira megijedtem, hogy még a házból is kiszaladtam. :D Olyan is volt, hogy este az utcán egy árnyat láttam a földön és mozgott. Hátborzongató volt mit ne mondjak. Még most is futkos rajtam a hideg ahogy felidézem.
2016. jan. 26. 00:26
 6/14 anonim ***** válasza:
47%
Egyszer volt egy balesetem és láttam önmagamat, miközben elhagyom a testem. Azóta sem vagyok önmagam, és azóta úgy érzem, mintha szétrobbanna a fejem. Aludni nem tudok, ha mégis sikerül akkor magammal álmodom, nap közben folyton hallucinálok. Erre nem csak én, hanem az orvostudomány sem tud választ adni. Lépten-nyomon olyan emberekbe boltok, akik rám akarják erőltetni a vallásukat és forduljak Istenfelé szöveggel jönnek (vicces, hogy mindig megtalálnak) számos tragédia szerencsétlenség tanúja voltam, ami egyáltalán nem viselt meg egy cseppet sem. Én bár egyedül vagyok, de úgy érzem mindig figyel valaki, de ez sem izgat igazán, ha meg paranoiás vagyok az főképp nem izgat.
2016. jan. 26. 08:42
 7/14 anonim ***** válasza:
64%
Boltok? Nem. Botlok!
2016. jan. 26. 08:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Több történést, ki az ingerszegény környezetből, mert így soha nem leszel Jason.
2016. jan. 26. 08:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez durva hármas, hogy az ajtó önálló életet élt, én ilyet az emberekkel kapcsolatban tapasztaltam! Még telefonnal készült videóm is van róla, ha valaki nem hiszi!
2016. jan. 26. 22:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Utolsó,küld el nekem a Videót
2016. jan. 26. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!