Miért érzem úgy, hogy mások nem élnek a valóságban csak én, és miért nézem le őket? Miért nem érdekel semmi?
Küldöm a kérdezőnek sok-sok szeretettel,hátha túléli a magányos napjait:
#9 [kérdező]
"Én nem vagyok beképzelt és nem érzem magamat felsőbbrendű ultra mega szuperhősnek csak van egy egészséges világképem."
Dehogynem!
Ha ez igaz lenne, akkor a kérdésedben a kitétel: "miért nézem le őket?" hazugság!
Ellenmondasz saját magadnek!
Mivel a kérdésed spontánnak, a kommentjeid kényszerítettnek érzem, igenis, te különbnek tartod magad másoknál.
Márpedig, aki lenéz másokat, az lejjebb van, mint a lenézett.
Basszus ez a 28-as komoly sérüléseket okoz. xD
#27 Hallottál már a fordított pszichológiáról? Elárulok neked valamit. Most is csak játszok, de maradjon kettőnk között. Direkt becsúsztatok ilyen kis megjegyzéseket, hogy harapjanak a halak. De ezeken simán ki is tudom magyarázni, ha kedvem van hozzá. Amikor valaki olyan megjegyzéseket tesz, hogy "nem vagyok beképzelt" arról az első gondolat, hogy beképzelt, pláne egy ilyen levezetés után. :D Egy cseppet sem vagyok beképzelt, sőt bunkó meg semmi ilyesmi. Unalomból kiírok egy kérdést és játszok másokkal, mert jelen pillanatban meguntam valamelyik játékot. Végülis csak azt teszi mindenki, amit elvárok tőle. Szórakoztat a hülyeségeivel felesleges okosságaival. Nem csak különbnek tartom magam, hanem az is vagyok több okból is. Ismerem a saját korlátaimat, és amit állítok nem beképzeltségből van, hanem tapasztalatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!