Létezhet a Gyűrűk Ura világa?
Nem rég olvastam a könyvet, és ámulatba ejtett, szó szerint leesett az állam, hogy Tolkien ilyen precízen írta meg a könyvet. A tündék, hobbitok, törpök. A szokásaik, a Gyűrű háború. Na meg a filmben, amikor Samu mondta Frodonak, hogy " szerinted benne leszünl majd énekekben, regékben?" Meg a végén is, " A Gyűrűk Ura Zsákos Frodó tollából" Ez most hülyén jött le. De lehet arra esély, hogy az író egy létező világot vetett papírra?
17/L
Persze hogy létezik!
Hiszen te magad írod: olvastad könyvben, sőt rajtad múlott, ha filmen nem láttad.
.
Párhuzamos világokban akár Hófehérke 7 törpéjének bányája is létezhet!
Minden lehet!
De én a bazi nagy pókok miatt remélem, hogy nem igaz.
kedves Kérdező!
A Harmad Kor és a Negyed Kor a Föld előző korszakai voltak.
A Szilmarillok utolsó oldalán végül megnevezik embernyelven is az elsűllyedt Númenort, Atalante.
De nem folytonos a történelem úgy ahogy az gondolják, mert a Föld sem ugyan az már. A Cherubion történetekben illetve más fantazikban a nagy sós puszta a Földközi tenger medencéje. Még azt a történetet is megtaláltam amikor átszakadt a giraltári természetes gát.
Vannak médiumok akik ezeket a történeteket elő tudják hívni a múltból.
Most a Hatod kort írjuk, annak a végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!