Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miről árulkodik, ha két ember...

Miről árulkodik, ha két ember írása nagyon hasonlít?

Figyelt kérdés
Különböző nem esetén.

2016. jún. 6. 22:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Azonkívül, hogy hasonlóan írnak semmi extra.
2016. jún. 7. 10:32
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Semmiről. Az miről árulkodik, ha két férfinak ugyanúgy hívják a feleségét, vagy két ember ugyanannyira fűszeresen szereti a paprikás krumplit? Miért pont az írást kellene túlmisztifikálni?
2016. jún. 7. 11:42
 13/16 anonim ***** válasza:

"grafológia egy valid tudományág"

Wow, mióta? Hol?

2016. jún. 10. 20:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Pff, rákerestem a neten és alig egy hónapja hogy a grafológusokat végleg kirúgták a magyar bíróságokból, mivel amit művelnek nem tudomány.

[link]

2016. jún. 10. 20:49
 15/16 homo ludensz ***** válasza:

Elolvastam a belinkelt mellékletet és nem kardoskodok a grafológia létjogosultságáért. Tegyék meg akik ebből élnek mert ezt tanulták.

Nekem is megjegyezték hogy egy lejárt szerződés meghosszabbításakor különbözik az aláírásom az évekkel azelőttitől. Akkor összeszedettebb volt. Lehetséges én nem vitatom. Bizonyára az adott lelkiállapot is belejátszik hogy ki hogyan ír most és pld. ha árverezik a feje felül a házát. (megjegyzem hogy én ingával szoktam "vallatni" az írásokat). 60-70 éves folyóirataim vannak és előszeretettel mesélnek nekem még a régi újságfotók is csak tudni kell egyet s mást leolvasni s értelmezni.

2016. jún. 11. 11:28
 16/16 anonim ***** válasza:

"Nekem is megjegyezték hogy egy lejárt szerződés meghosszabbításakor különbözik az aláírásom az évekkel azelőttitől. "

- Itt most a grafológia két aspektusát keverjük. Van az a grafológia, mely a kézírásból következtet az író személyiségére, ld. bíróságon: nem lehetett ő az elkövető, mert a kézírása alapján nyugodt ember. Na ez az, ami áltudományosság.

Ellenben vannak a grafológusok, akik azt tudják ellenőrizni, egy írás az adott illetőtől származik-e, pl. az aláírás hamisított vagy érvényes. Ők nem fognak semmit belemagyarázni a kézírásba, csak azonosítják. Egyébként az aláírásnak kötelezően meg kell egyeznie azzal, ami a személyi igazolványon van.

2016. jún. 11. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!