Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miről árulkodik, ha két ember...

Miről árulkodik, ha két ember írása nagyon hasonlít?

Figyelt kérdés
Különböző nem esetén.

2016. jún. 6. 22:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%

Őszintén hány embert láttál írni?

Mintát tudsz mutatni?

2016. jún. 6. 22:52
 2/16 anonim ***** válasza:
34%
Hát szerintem hasonló lehet a személyiségük. Vagy nemtom, mennyire játszik ebben a genetika, mert pl tudok olyat, hogy valaki az anyjával tökre hasonlóan ír, szóval lehet, hogy ez valamilyen szinten örökölhető is, ha vannak közös felmenőitek, ez nem tudom, mennyire visszamenőleg/ felmenőleg érvényes. Amúgy én nem értek hozzá.
2016. jún. 6. 22:57
 3/16 anonim ***** válasza:
ez engem is erdekel, de azert nagy extrara nem szamitok valaszok teren, mert szerintem annyira nem biztos a szemelyisegbeli hasonlosag, foleg h tobb milliard iraskep letezik a vilagon, meg egy adott szemely is tud tobbfele kepp irni ( legalabbis en 3fele keppen tudok).
2016. jún. 6. 23:03
 4/16 anonim ***** válasza:
81%

Az igazi elemzők meg tudják állapitani hogy két irásképet testvérek irtak.

Szoval bizti megvannak azok a jelek ami alapján hasonloságot latnak meg két eltérő kép között is

2016. jún. 6. 23:24
 5/16 anonim válasza:
100%
Ennek nem az ezotéria kategóriában lenne a helye, mert a grafológia egy valid tudományág. Nyilván nem úgy kell értelmezni, ha neked, meg a neked tetsző lánynak egyforma az írásotok, akkor az ég is egymásnak teremtett titeket, ez kicsit árnyaltabb, de pl. bizonyos pszichológiai dolgokra pontosan rá lehet jönni valakinek az írásképéből.
2016. jún. 6. 23:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ismerik egymást, az egyik - talán akaratlanul, tudattalanul -, utánozza a másikat, hogy hasonló legyen hozzá. Ebben semmi rossz nincs, gyakori jelenség, különösen kamaszkorban.

Valamiféle lelki azonosulni-akarás mutatkozik ilyenkor, még ha egyik fél sincs egészen tisztában ezzel.

Még az is előfordul néha, hogy a kéztartásuk, betűformálásuk is hasonló.

Ez idővel valószínűleg megszűnik, de ha nem, az sem baj.

Egy idő után mindenkinek kialakul a saját írásmódja, még ha ennek a hasonlóságnak marad is némi nyoma.

2016. jún. 6. 23:46
 7/16 homo ludensz ***** válasza:
30%

Tudom hogy a grafológia végre az őt megillető helyre került,elfogadták tudományként. Az elemzést viszont olyannak kell végeznie aki ezt tanulta és tudja is hogy mire keresi a választ.

Ezért mikor én ingázok egy vagy két személytől származó írást nem a grafológiai szempontok szerint "vallatom" a kézírást.

2016. jún. 7. 08:12
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
Azt, hogy úgy írnak, ahogy tanították őket. Nem olyan erős a személyiségük, hogy kialakult volna a saját, egyedi írásuk.
2016. jún. 7. 09:39
 9/16 anonim ***** válasza:
70%
Ugyanaz volt a tantonéni.
2016. jún. 7. 10:01
 10/16 anonim ***** válasza:

"Miről árulkodik, ha két ember írása nagyon hasonlít?"

Arról, hogy az egyik jól tudja utánozni a másik kézírását.

2016. jún. 7. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!