Szerintetek az ember kedvenc Pokémonja árulkodik a személyiségéről?
Az én kedvencem Koffing, viszont eddig csak Pikachu és Eevee-típusú lányokkal randiztam. Hát, nem is hosszú életűek mostanában a kapcsolataim. Mit gondoltok?
Nektek melyik lenne az első és egyetlen Pokémonotok, aki mindig mellettetek lenne és sosem zárnátok vissza a labdájába? És a párotoknak melyik?
22/F
Nekem Ninetales a kedvencem.
21/F
Nem ismerem a pokémonokat. Egy ideig néztem a rajzfilmeket, akkoriban egyértelműen Charmander volt a nyerő. Arra is emlékszem, hogy Koffingot kifejezetten utáltam :D De nem tudom jellemezni magam pokémonok alapján, nincs kedvenc karakterem.
Bár elméletileg jellemezhetné, ha mindenki ismerné az összes Pokémont (vagy csak az eredeti 150-et), hiszen az alapján választunk kedvencet bármiből is, ami leginkább közel áll hozzánk és amivel a leginkább azonosulni tudunk (jó, nem kajára gondolok, de a különböző karakterek általában ilyenek). Szóval, elméletileg működhetne, de annak tényleg komoly előfeltétele a pokémonok alapos ismerete.
én espeont vagy umbreont választanám, ők eeveenek az átalakult formái
szóval ha a sorozat szerint nézzük akkor eeve-s vagyok én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!