Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerinted alvás közben miért...

Szerinted alvás közben miért hagyja el a testet a lélek? És mennyire képes érzékelni a fizikai világot és mégis mivel?

Figyelt kérdés

Fura dolgokat álmodok, le sem tudom írni (de nem lényeg). A végén megint az lett, hogy úgy éreztem, hogy mintha a fejemben valami alagútban kezdenék zuhanni. Mintha valami vinne magamba, mint egy fekete lyuk, de inkább szabadságot ad. A végén pedig úgy éreztem, hogy megszűnt a gravitáció és lebegek. De nem a testem igazából, hanem amit a fejemben szoktam érezni. A testem teljesen el is felejtettem. Illetve nem, mert:

Mitől van az, hogy a végén:

- megvoltam győződve arról, hogy alvásparalízis szerű élményem van és elhagyom a testem.

- elindultam a konyhába. Igazából ilyenkor két dolog fordul meg a fejemben. Kémkedni vagy megpróbálni a halált.

- viszont a konyhában az egész kezdett teljesen valóság lenni. Annyira, hogy nem mentem ki az ablakon, mert azt hittem ez a valóság. Annyira valós volt, hogy inkább ittam a hűtőből és éreztem, hogy iszom. A vizet meg mindent. Tényleg azt hittem, hogy kimentem inni.

(És az az igazság, hogy közben tudatos vagyok, de mégsem).

Lehet, hogy ezt keverik össze az emberek a test elhagyásával?

Értek már el valamit ilyen állapotban?

Mire jó egyáltalán?

2016. jún. 3. 13:30
1 2
 11/17 Krisztina333 válasza:

Bocs, folytatom...

a tesbe, ezért rázkódik az ember.

Ne izgulj, nem halsz meg közben, sőt...

Amikor elérsz oda, hogy megszűnik a gravitáció ENGED MEG MAGADNAK, hogy tovább vigyen, főleg ha közben tudatodnál vagy.

Mindennek ez a kulcsa amúgy, hogy megengeded magadnak.... főleg ha sokszor ugyanúgy reagálsz a dolgokra, mindegy mire, mindegy hogy ébren, probáld ki, hogy ilyenkor másképp döntesz. Illetve bizonyos mindennapi szitukban, figyeld meg az eseményeket mint egy kívűl álló, maradj csendben, és végül dönts másképp.

2016. jún. 4. 14:40
 12/17 Krisztina333 válasza:

A horoszkóp jegyed alapján hova tartozol? Levegő, tűz, víz föld?

A férjem álmodta azt hogy van a teste körül egy kígyó, amire azt hitte hogy meghalt, fogta a fejét, nézte hogy még él, és megitatta a kígyót aki életre kelt. A férjem skorpió, ami víz jegy!!! Tehát a kundalini kígyót ami a gyökércsakrában nyugszik amíg fel nem ébreszted, azt itatta meg.

2016. jún. 4. 14:54
 13/17 A kérdező kommentje:

Valami most körülöttem is volt. Úgy éreztem, hogy valami porszerű dolog, de inkább csak sejtésként. Nem tapasztaltam, csak tudtam, de nagyon halványan. Nincs emlékem róla.

Tűz vagyok.

2016. jún. 4. 15:16
 14/17 A kérdező kommentje:
De ez még az esés előtt közvetlen.
2016. jún. 4. 15:21
 15/17 A kérdező kommentje:
2016. jún. 4. 20:06
 16/17 Hominida válasza:
23%
Basszus, a lélek egy tudat nélküli biokémiai alkotóelemekből felépülő organizmus saját önfennartó működési jele, de mivel ezt az illúziót billentyűlenyomásokkal más organizmusok bemeneti ingerei közé tudod tenni, sokan azt hihetik, hogy te élsz. A számítógép lelke semmivel sem kevesebb a tiédnél, csak arról legalább annyit lehet tudni, hogy ember találta ki, az emberi tudatról szóló eredetmítoszok viszont igen zavarosak. Ha az én lelkem elhagyná a testemet, mikor alszom, akkor az hétszentség, hogy ebbe a testbe én nem jönnék vissza, inkább kivárnám, hogy egy rohadt gazdag szivar feldobja a talpát, és én beköltözöm. Vagy kószálnék mindenfelé, végre kényelmetlenség és buszjegy nélkül.
2016. jún. 5. 02:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Hálás vagyok kedves szavaidért!

2016. jún. 5. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!