Szerinted alvás közben miért hagyja el a testet a lélek? És mennyire képes érzékelni a fizikai világot és mégis mivel?
Fura dolgokat álmodok, le sem tudom írni (de nem lényeg). A végén megint az lett, hogy úgy éreztem, hogy mintha a fejemben valami alagútban kezdenék zuhanni. Mintha valami vinne magamba, mint egy fekete lyuk, de inkább szabadságot ad. A végén pedig úgy éreztem, hogy megszűnt a gravitáció és lebegek. De nem a testem igazából, hanem amit a fejemben szoktam érezni. A testem teljesen el is felejtettem. Illetve nem, mert:
Mitől van az, hogy a végén:
- megvoltam győződve arról, hogy alvásparalízis szerű élményem van és elhagyom a testem.
- elindultam a konyhába. Igazából ilyenkor két dolog fordul meg a fejemben. Kémkedni vagy megpróbálni a halált.
- viszont a konyhában az egész kezdett teljesen valóság lenni. Annyira, hogy nem mentem ki az ablakon, mert azt hittem ez a valóság. Annyira valós volt, hogy inkább ittam a hűtőből és éreztem, hogy iszom. A vizet meg mindent. Tényleg azt hittem, hogy kimentem inni.
(És az az igazság, hogy közben tudatos vagyok, de mégsem).
Lehet, hogy ezt keverik össze az emberek a test elhagyásával?
Értek már el valamit ilyen állapotban?
Mire jó egyáltalán?
Igazából az egészet elfelejtettem, csak próbáltam felírogatni. Most jutnak eszembe töredék infók erről-arról.
Például teljesen kivehető hangokat is halottam. Emberi hangokat, de nem tudom mit.
A test,a szellemiség,és az éltető isteni lehelet csak együtt "élő lélek".Amint az "éltető lehelet" elhagyja a testet,bekövetkezik a halál.A "techalál"nem halál,csak egy megváltozott tudati állapot,mely az alváshoz,ájuláshoz hasonlít.Az álomban történnek szokatlan "megtapasztalások",melyeket leginkább a fantázia szabad szárnyalásának lehet nevezni.
Hasonló látomásom volt,amikor műtétem közben az orvostanhallgató ütőeret vágott,és majdnem elvéreztem(Még elalvásom előtt).
Nekem a lelkem ivott akkor. Ezt mire véled, ha igaz?
Amit írtál meg más. Ez inkább belső zuhánás volt a fejemben. Éreztem, hogy megszűnik a súly fogalma. És utána léptem ki a testből a konyhafelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!