Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki látja...

Van itt olyan, aki látja mások auráját?

Figyelt kérdés
Honnan lehet tudni, hogy tényleg az, nem csak a szem káprázik? Ha rákoncentrálok, akkor pár pillanatra mintha a fej körül látnám néha, de nem tudom, hogy tényleg az lehet-e. Soha nem tanultam.
2016. jún. 1. 08:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha olyankor látod, amikor koncentrálsz, az szinte biztos hogy nem káprázat. Ha vannak szabályszerűségek abban amit látsz, például bizonyos érzelmi állapotban lévő embereknél mindig hasonló dolgokat látsz, az sem káprázat. A káprázatot először általában valami fizikai hatás váltja ki. Megdörzsölöd a szemed, szembesüt valamilyen erős fényforrás, és egy időre színeket látsz, bárhová nézel, és hasonlók. Ha ezeket a hatásokat kizárod, erősen csökkented a káprázat valószínűségét.
2016. jún. 1. 08:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Úgy kezdődött, hogy van az udvarban egy hatalmas diófa, amit nagyon sokat szoktam nézegetni, mert gyönyörű. Egy idő után észrevettem, hogy mintha fényt látnék körülötte. Ez többször előfordult, nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Pár hete vettem észre, hogy amikor a páromat nézem, ahogy áll az ajtóban, akkor az ő feje körül is látok egy vékony szürkéslilás és sárga színű fényt. Pislogásra eltűnik pár másodpercre, de aztán újra előjön, és követi ahogy mozog. Nem valami hatalmas kört, vagy nagy kiterjedésű dolgot, tényleg csak egy kicsit,de határozottan ott van. Mindig az ég a háttér, ezért gondoltam, hogy lehet, hogy csak a szemem káprázik.
2016. jún. 1. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Áhh, így már pontosabb. Ezt gyakorlatilag mindenki képes látni, aki egyszer észreveszi, vagy keresi. Ez a fizikai test "aurája" az éteri aura. Igazság szerint a test életerejéből ered. Minden élő dolog körül elég könnyű látni, és az élettelen dolgok körül is észrevehető, csak kicsit jobban kell figyelni. Ezt az aurát a szemeddel látod(a többi aurát már nem), ezért látható mindenki számára. Amikor ezt látod, majdnem biztos lehetsz benne hogy nem káprázik a szemed. A többi auraréteget már nehezebb meglátni, ott valamivel nagyobb a tévedés lehetősége.
2016. jún. 1. 10:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Sejtettem. Úgy érzem ki tudtam volna ezt terjeszteni,hogy ne csak néztek, hanem lássak is, de még soha nem mertem. Nagyon fogékony vagyok bizonyos dolgokra, de nem vagyok benne biztos, hogy szeretném látni a teljes aurát. Félek, hogy mire bukkanok, ha megnyitom magam.
2016. jún. 1. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!