Mikor látja már be végre a Harold Camping, hogy attól, hogy 5 naponta javítják a világvége dátumot, attól még nem fog bekövetkezni?
2011. május 21. nem sikerült, 5 hónap múlva
2011. október 21. nem sikerült, hagyjuk a francba, 2012-ben úgy is tényleg vége lesz
2015. október 7. az 1600. nap 2011. május 21. óta...
mikor lesz ezután?
Lucifer-666 nevű felhasználó válasza:
Te teszel fel legtöbbször ilyen kérdést te dinka, szerez magaanak inkább valami nőt és őt fáraszd ezekkel a kérdésekkel!
IxereD-Alien nevű felhasználó válasza:
Mi folyik itt nemis én írtam ki ezt a kérdést.:O
Jól elvagytok.:D
Amikor szilveszter péntek 13.-ra fog esni, a rá következő Vagy Február 30.-án lesz a világvége. :D:D:D
#4 Igenis én vagyok az igazi! Na kérdez tőlem valamit és meglátod, hogy nemmelfogok válaszolni.
"léteznek szellemek?"
Nem!
"léteznek démonok?"
Nem!
"Léteznek ufók?"
Nem!
"lesz világvége október 5-én?"
Nem!
Na ebből mi következik? Háthogy én vagyok IxereD-Alien, te meg csaló vagy!
#7 Én amondó vagyok, hogy nem halt meg , csak sok volt a tartozása és elbújt valahol. Valójában nincs bizonyíték a halálára.
Igazad van Lucifer szerintem az a 92 éves vétség még életben van, de tartozik és elbújt valahol. 😄
Köszönöm, hogy bizalmat szavaztál nekem IxereD-Alien. Egyébként nagy rajongód vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!