Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan kerültünk ide? Miből...

Hogyan kerültünk ide? Miből áll a világegyetem? Hogy lehet hogy kezdetben semmi sem volt? Sem anyag, sem tér, idő? Felfoghatatlan!

Figyelt kérdés

A teremtés titkát az első másodperc amikor robbant az ősrobbanás rejti? lehetséges?

Milyen tűzgomb bukkan elő a semmiből? nem értem

2016. máj. 30. 20:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
5%
gyülölöm már, nem akarom. igen pont az rejti, az ösrobbanás 1 másodperce, egy új entitásnak a birodalma jön létre akkor. Az az entitás bármi lehet és az az ő gondolatainak a leképződése. Mit nem lehet ezen érteni? A fekete lyuk meg olyan, hogyha beleesel, ugyanakkora lesz az a világ is mint amilyen kivülröl volt, más de ugyanolyan felfoghatatlan. A galaxisok, univerzumok belül azért nem roppannak össze mert a többi gravitáció kivülröl ellensúlyozza ezt. Nincs vége mert a gondolat megteremti az ellenkezöjét, a maradék gravitációt. Az emberi elme nagyon szeretne mást képzelni, de ez nem igy van. Amikor nem képzel semmit, csak akkor láthatja, de az egészet egyszerre. Én a lehető leghülyébben tanitom azt, mert igy van esély arra hogy valaki hirtelen meglássa az egészet, ne csak a részleteit amit könnyebb lenne. Oda kell állni, minden vonzás ellenére mozdulatlanul, erősen meggyözni a Sátánt hogy az nem úgy van, a teljes ellen csak semmivel lehet harcolni, tehát semmit nem szabad mutatni, hogy minden akaratuk és gyülöletük ellenére higgyék azt hogy felsöbbrendü vagy. Én nem is tudok, mert az is olyan lesz, és kész. Utálnak is érte rendesen, a hiba erejéig, de utána már szeretni fognak, csak ellötték a találkozás lehetőségét, és ezért komoly bosszú jár az élettől. Az értem sir, nem érted, fogd már fel...
2016. máj. 31. 08:23
 12/36 Mojjo ***** válasza:
100%
Igen, sejtettem, hogy nem kéne ilyen kérdéshez hozzászólnom, ha nem a természettudományok, hanem az ezotéria kategóriába rakja valaki. Akkor feltehetőleg valóban a #11-hez hasonló válaszokra van igény, nem pedig arra, hogy megértsük és megértessük az ősrobbanás, mint fizikai modell lényegét.
2016. máj. 31. 08:34
 13/36 anonim ***** válasza:
38%
Privátban tudok neked információval szolgálni, ha rám írsz (itt nem akarnék a sok "jóakaró" miatt)
2016. jún. 3. 21:39
 14/36 Mojjo ***** válasza:
@13: ugyan mitől félsz, mit tehetnek ezek a jóakarók? Max lepontoznak legrosszabb esetben is. Szóval szerintem hajrá, tedd közkinccsé a tudásod! :)
2016. jún. 3. 23:37
 15/36 anonim ***** válasza:
Nem a lepontozástól tartok, az hidegen hagy. Akit érdekel a téma, megtalál privátban, aki meg nem vevő rá az úgyis csak megpróbálná lehúzni.
2016. jún. 3. 23:46
 16/36 Mojjo ***** válasza:
@15: akkor tulajdonképpen attól félsz, hogy belekötnének? Mondjuk ez valóban sokszor elő szokott errefelé fordulni, kb mindenféle írással...
2016. jún. 4. 00:06
 17/36 Ozmium42 ***** válasza:
Amikor az ember világnézete túl ingatag, hogy kibírja egy nyilvános fórum fogadtatását...
2016. jún. 4. 00:17
 18/36 anonim ***** válasza:
Egy másik kérdésnél már belinkeltem, és ott is egyből lehúzták, és nincs kedvem az ilyen unatkozókkal foglalkozni. Továbbra is mondom, akit érdekel keressen meg:)
2016. jún. 4. 00:23
 19/36 anonim ***** válasza:
63%

Csak az anyagi világban van tér és idő.

Az emberek többsége nem tudja felfogni hogy valami mindig is volt, van, lesz. Ergo nem kell kezdeteket keresni.

Addig azt sem fogják megerteni hogy csak itt kell viz az élethez.

Meg sorolhatnám a rakás téves kiindulási alapot hogy aminosavakbol itelik meg hogy élet lehet a marson stb. Fel sem tételezik hogy aminosavak nelkul is lehet élet.

Az emberi agy kapacitása mérhetetlenul alacsony.

Valaki azzal is nahy igazsagot mondhatott hogy energia nem vész el, csak átalakul.

Az ember esetében még primitivizálodott is, mert pl telepatikusan már nagy szo, ha valakivel kapcsolatban vagyunk, vagy megerzunk vmit. Es hol van még ehhez a többi. Vannak elméletek miszerint az egesz univerzum egy egység. A szinkronicitás is valahol tükrözi ezt.

2016. jún. 4. 00:31
 20/36 anonim ***** válasza:

Meg olyan elméletek, miszerint mi teremtjük a világot.ugyanis csak az tud megvalosulni amit el tudunk kepzelni is. Addig minden mindenhol van csak azt kell eldönteni hol szeretnénk hogy legyen.(sehol, fejben, vagy megtárgyiasult formában)

Ajanlat

Mi a csudát tudunk a vilagrol c film tudományos alapokon

2016. jún. 4. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!