Az ilyen férfiakkal?
Figyelt kérdés
A nyilas férfiakat kell babusgatni,dédelgetni,becézgetni mint pl egy rákot?#férfi #horoszkóp #szerelem #kapcsolat #párkapcsolat #asztrológia #nyilas #becézgetés #babusgatás #dédelgetés
2016. máj. 23. 10:03
1/5 anonim válasza:
rák vagyok és irritál a babusgatás, becézgetés
2/5 anonim válasza:
Nyilas vagyok es alkalmanként igényelném.
3/5 anonim válasza:
Nyilas vagyok, utálom ha babusgatnak.
Haverom szintén nyilas, ő szereti elvileg.
Öcsém is nyilas ő is utálja.
Előttem szóló kissé szereti.
Fogjátok már fel, hogy semmi köze nincs a horoszkópnak ahhoz, hogy ki milyen ember.
4/5 anonim válasza:
#2-es vagyok, ez az alkalamenként mondjuk félévente 1x, elismervén, hogy én is teszek a kapcsolatért elvárom, hogy a figyelme középpontjában lehessek és "kinyalják a seggem" kényezteteve akár babusgatva. De egy hétköznapi becézgetős párkapcsolattól falramásznék...
Na de olyan ez a horoszkóp, hogy, most akkor a többi időben igaza van, csak léteznek kivételek, pl az én estemben? Ennyi erővel én 96%-ban vegán vagyok, leszámítva azt az 1 órát a napomból, amit étkezéssel töltök, mert olyankor húst is eszek...
5/5 anonim válasza:
Nem akarok gyökér lenni, de ez szerintem butaság. Nem lehet a horoszkóp alapján jellemezni az összes abba a kategóriába tartozó embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!