Miert almodok ilyen ferfiakkal mar 2. napja?
Figyelt kérdés
Elso almomban egy olyan pasival sexeltem, akit kb 10x lattam eletemben es nem is tetszik. Masodik ejjel egy baratommal almodtam, akivel evente parszor talalkozom, mert messze lakik. O pedig meg annyira sem tetszik.... Miert van ez? A parom kerdezte, h mit almodtam mert annyira szuszogtam...2015. jan. 5. 09:52
1/10 A kérdező kommentje:
Igazabol a valo eletben nalam a megcsalas fejben kezdodik, mert ha a parkapcsolatom mellett kepes vagyok mas pasira ugy gondolni, h kivannam vagy ilyesmi, nalam az egyertelmu jel arra, h a parkapcsolat nem jo. Most egy kicsit megijedtem ezektol az almoktol....
2015. jan. 5. 10:02
2/10 Shai-Hulud válasza:
Ebből is látszik, hogy eddig rosszul gondoltad. :-)
Az ember nem tehet az álmairól (vagyis közvetlenül nem), tehát abból nem kell messzeható következtetésekre jutni, hogy ki mit álmodott.
Más dolog álmodni egy idegennel történt aktusról, és más álmodozni róla.
Ugye mekkora különbség? :-D
3/10 A kérdező kommentje:
Persze, ertem a kulonbseget kozottuk. Csak nem e a tudatalattim sugallja azt, h valami pedig nincs rendben? A parom hazudott nekem par napja, a kapcsolatunk elso napjan megfogadtuk egymasnak, h tisztelni fogjuk annyira a masikat, h mindig oszintek leszunk. Kiindulva a sok multbeli hazugsagbol, legyen a kettonk kapcsolata tiszta. De o ezt megszegte.
2015. jan. 5. 10:27
4/10 anonim válasza:
Lehet hogy az álmok célja, hogy ráébresszenek a téveszméidre és hogy te sem vagy tökéletese, így ne ítélkezz másokon sem!
6/10 anonim válasza:
Nem kell rossz következtetés levonni, főleg akkor nem, ha boldog kapcsolatban élsz. A tudat alatti képes sokkal elvontabb képet produkálni a jelentéstől. Például a te esetedben szexről álmodtál, jelenthet vágyódást valami olyasmi iránt ami hasonló érzelmi kielégülést okozhat, mint maga a szex. Az, hogy számodra idegen ritkán látott partnerrel történt lehet csak annyit tesz, hogy egy új még ki nem próbált hobbit, elfoglaltságot keresel, lehet monotonná váltak a mindennapjaid és valami ritka kikapcsolódásra vágysz, amiben ténylegesen örömöd leled. Tehát az álom miatt nem törvényszerű, hogy tényleg a kapcsolatoddal van baj.
7/10 anonim válasza:
Nem akarod beismerni, hogy nem csak a párod szép.
u.i. nem kell rögtön lefeküdni valakivel, ha vonz.
8/10 A kérdező kommentje:
Nekem az almomban levo pasik egyaltalan nem szepek. Lehet a sex hianyzik, tobbre lenne szuksegem valoban. Ez mar volt tema kozottunk, valtozas a mai napig semmi, pedig en kezdemenyeznek, ha nem aludna el furdes nelkul....
2015. jan. 5. 11:54
9/10 anonim válasza:
Ha valóban ez a helyzet, amit leírtál, hogy nem képes számodra elegendő testi örömöt nyújtani, akkor már egyértelmű. Beszéljétek meg, mert ezek a problémák könnyen tönkre tehetik a kapcsolatot.
10/10 anonim válasza:
Engem is gyötörtek, gyötörnek a mai napig ilyen álmok, de megtanultam már velük együtt élni. Már lassan egy éve vagyok szingli, azóta mennek ezek az álmok, de amikor szingli voltam (azaz régebben is) akkoris ugyanigy mentek. Rossz volt, mert bár normál kinézetű, átlagos férfiakkal volt álmom, mégis reggelre iszonyat kinokkal teli érzésekkel ébredtem (kiábrádnultan, úgymond fájó szivvel hogy csak álom volt). Az olaj a tűzre, amit "imádok" az amikor exemmel álmodok, vele minden hónapban szoktam legalább egyszer, és akkor azt nem is kell hozzátegyem hogy az az igazi kinzás az egészebn hogy még mindig szeretem, nem azért szakitottam vele mert már nem szerettem hanem azért mert nagyon megváltozott és nem működött. Elfelejteném, de a visszajövő álmok miatt képtelenség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!