Miért álmodok mindig más férfiakkal, mikor van barátom?
Figyelt kérdés
Több mint 2éve vagyok együtt a párommal. Nagyon gyakran álmodom, hogy összejövök más férfiakkal. Ez ébredéskor nagyon rosz, "bűnösnek" érzem magam, rossz hangulatom van emiatt, majd a nap folyamán elmúlik és elfelejtem, mindaddig míg jön egy másik ilyen álom. A legjobban akkor zavar mikor együtt is alszunk. Ráadásul minden reggel megkérdezi mit álmodtam.2010. jún. 14. 09:37
1/6 anonim válasza:
ajjaj, akkor úgy tűnik álmod közben hangokat is kiadsz, és a pasid már gyanakszik rád :P
hogy megcsalod őt.
2/6 anonim válasza:
Mert egy rib@nc vagy, csak a párod miatt napközben visszafogod magad.
3/6 anonim válasza:
Ha azt álmodod hogy megcsalod azt jelenti nagy valószinűséggel hogy ő csal meg. Az ilyen álmok pont az ellenkezőjét jelentik. Megcsalni és megcsalva lenni.
4/6 anonim válasza:
Nekem is régóta van barátom :) ( majdnem másfél éve ) és sajnos én is szoktam hasonlókat álmodni. Szerintem csak a fantáziád játszik veled. Biztosan elképzelted már milyen lenne ha más lenne veled, vagy hasonló, és ezeket csak este, álmodban tudod igazán elképzelni. 2 és hosszú idő :) Én is szoktam másokkal álmodni, de végül is sosem lennék képes ilyen buta álmok miatt rosszul érezni magamat :D Az ilyenek elmúlnak, és az a fontos hogy a valóságban nem így van:) Az álmok nem számítanak megcsalásnak :D
5/6 anonim válasza:
azért mert így jössz rá hogy mi hiányzik a pasidból
6/6 anonim válasza:
Nyugi, kedves Kérdező, nincs semmi gáz, egyszerűen arra utal az álom, hogy szexuálisan kíváncsi, kísérletező kedvű vagy. Ha olyan pasik is szerepelnek az álmaidban, akiket ismersz, az azt is jelentheti, hogy szeretnéd az illetőt közelebbről megismerni (de nem szexuálisan!!!!!). Én például azt álmodtam, hogy a főnökömmel kufircolok, holott az életben nem jön be és különben is nős ember. XD Nekem is van barátom, akit nagyon szeretek. Szóval ne legyen lelkifurdalásod emiatt! :D
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!