Az lehetséges, hogy megéreztem az összes eddigi párom nevét?
Nem vagyok vallásos, se nem hiszek a jóslásokban meg semmi ilyesmi. Szkeptikus vagyok minden ilyen ezoterikus dologgal kapcsolatban.
Viszont minden párom nevét előre tudtam eddig. Még nem ismertem őket, csak úgy beugrott a semmiből.
Ez 2 eset volt eddig, illetve van egy név ami nagyon régóta valahogy bennem van és most lehetséges, hogy pont úgy hívják a srácot akivel levelezek.
Tuti, hogy nem ez alapján keresek párt, úgyhogy azt kizárnám. :D
Szóval volt már valakivel hasonló? Vagy létezik erre valamilyen értelmes magyarázat?
Véletlenül megérzek egy nevet, ahogy aztán a páromat nevezik? Ráadásul 2-szer egymás után? Furcsa lenne véletlennek.
Egyáltalán mi okozza a megérzést? Mert biztos nem a véletlen.
Miért számít, hogy mi a név? :D
Amúgy egyik név se tetszik különösebben, úgyhogy még azt se lehet, hogy azért...
De ha szétmenél vele, nem lehet annyira jó az a megérzés.
Persze, ezek nagyszerű dolgok, de ne keverjük a sorsszerűséggel.
Igen volt 2 darab párkapcsolatom, 4 és 3 évig tartottak. Hatalmas riherongy vagyok... :)
Nem azt írtam, hogy megéreztem életem szerelmének a nevét, akivel örökké együtt leszünk. Hanem, hogy azét, akivel aztán később párkapcsolat lett.
Senki nem válaszolt arra, hogy mi okozza mondjuk a megérzést. Én nem azt várom, hogy azt írjátok, hogy a szellemek, földönkívüliek sugallják vagy hogy az előző életemből üzen valaki. De biológiai folyamatot se írt senki, hogy mi játszódik le akkor, mikor ezt érzem.
Na mindegy, értelmes választ nem várok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!