Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehetséges ez? Megérezt...

Hogyan lehetséges ez? Megéreztem mi fog történni?

Figyelt kérdés

Pár napja elég furcsa dolgok történnek velem. Először gondoltam egy filmre, amit régen láttam, pontosabban egy jelenetére. És milyen véletlen, tévéztem és amikor reklám lett az egyik adón végig néztem a csatornákat és a Film+-on pont az a film ment, pont azzal a jelenettel, aznap amikor gondoltam rá. Nem tudhattam hogy lesz ez a film, mert nem olvastam tv újságot, a Film+-ot meg nem néztem már nem tudom mi óta, tehát a reklámot se láthattam.

Aztán tegnap meg mentem be a városba és gondoltam egy emberre, akire amúgy soha és nagyon ritkán találkozok vele, és később pont vele találkoztam.

De ilyenek már régebben is előfordultak velem, de egy ideig nem, most ezek szerint újra. Mi lehet ez? Jövőbe látás?

2013. jún. 29. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézd,én is szoktam produkálni ilyeneket, mondjuk én nem hiszek a véletlenekben. De előfordulhat,hogy van érzéked a jövőbelátáshoz. De sok más is lehet.Nem kell túlrleagálni, ilyen mindenkivel előfordulhat
2013. jún. 29. 09:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Intuíció.
2013. jún. 29. 10:34
 3/5 anonim válasza:
Szerintem ilyen minden ember életében van és ahogy az elöttem szóló is mondja nem kell túlreagálni, örülj neki :)
2013. jún. 29. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez nem jövőbe látás, csak véletlen egybeesés. Nekem olyan volt, hogy buszon ültem, kinéztem egy autóra ami épp mellettünk állt a pirosnál, sosem nézem meg kik ülnek benne, de akkor rögtön kiszúrtam egy haverom bátyját...na és?

Gondolj arra hogy óránként mennyi gondolat átmegy az ember fején, azt olvastam hogy átlagos embernek napi 30 ezer gondolat fut át az agyán...ilyen arányok mellett nem csoda hogy néha bejön 1-2 "megérzés".

2013. jún. 29. 17:57
 5/5 anonim válasza:
Ja ilyen velem is volt már. Szerintem egyáltalán nincs köze a jövőbelátáshoz. Véletlen az egész.
2013. jún. 29. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!