Hogyan lehetséges ez? Megéreztem mi fog történni?
Pár napja elég furcsa dolgok történnek velem. Először gondoltam egy filmre, amit régen láttam, pontosabban egy jelenetére. És milyen véletlen, tévéztem és amikor reklám lett az egyik adón végig néztem a csatornákat és a Film+-on pont az a film ment, pont azzal a jelenettel, aznap amikor gondoltam rá. Nem tudhattam hogy lesz ez a film, mert nem olvastam tv újságot, a Film+-ot meg nem néztem már nem tudom mi óta, tehát a reklámot se láthattam.
Aztán tegnap meg mentem be a városba és gondoltam egy emberre, akire amúgy soha és nagyon ritkán találkozok vele, és később pont vele találkoztam.
De ilyenek már régebben is előfordultak velem, de egy ideig nem, most ezek szerint újra. Mi lehet ez? Jövőbe látás?
Ez nem jövőbe látás, csak véletlen egybeesés. Nekem olyan volt, hogy buszon ültem, kinéztem egy autóra ami épp mellettünk állt a pirosnál, sosem nézem meg kik ülnek benne, de akkor rögtön kiszúrtam egy haverom bátyját...na és?
Gondolj arra hogy óránként mennyi gondolat átmegy az ember fején, azt olvastam hogy átlagos embernek napi 30 ezer gondolat fut át az agyán...ilyen arányok mellett nem csoda hogy néha bejön 1-2 "megérzés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!