Normális, hogy szinte minden nap gondolkodok a halálon?
Figyelt kérdés
hogy tudnám elűzni ezeket a gondolatokat és az életre koncentrálni?2016. máj. 17. 11:09
1/4 anonim válasza:
Itt sok válasz lehetséges. Ha öreg vagy,pl : 65-80 között,akkor szerintem normális dolog,hogy egy idős ember gondol a halálra. Vagy az is normális,ha egy halálosan beteg ember,Pl: rákos, vagy olyan beteg,aki tudja vagy orvosa közli hogy x idő van hátra az életéből. Ha viszont egészséges ember gondol a halálra minden nap,akkor egy pszichologust fel kell keresni. Lehet több oka. Lelki,illetve agyi problema is. Pszichologussal el lehet beszélgetni,és pillanatok alatt ami 5-10 alkalom,leszűri mi a baj veled
2/4 A kérdező kommentje:
23 vagyok, egészséges, félek attól ha egyszer eljön ez a pillanat, félek az ismeretlentől
2016. máj. 17. 11:35
3/4 anonim válasza:
Egyszer valóban eljön,de addig még nagyon sok idő van. És sok -sok csodás nap,melyet egy család gyerekek, vagy barátok csodásra varázsolnak. Én a helyedben valóban kérnék beutalót,és elbeszélgetnék pszichologussal. Nem szégyen, én is voltam és nincs semmi bajom. Sokan félünk ,csak nem valjuk be. Ki ettől,ki attól. A halál pillanatától,vagy az utána lévő ismeretlentől mind tartunk picit. De próbálunk másfelé szebb dolgok felé kalandozni a gondolatainkban. Így belegondolva az embereknek a haláltól nem is kell félni. A halál nem fáj. Nem okoz fájdalmat. Mármint maga a meghalás. Fájdalom betegség miatt előtte a halál előtt lehet. Halál pillanatában nincs fájdalom. De visszatérve. Nem a haláltól "fél" az ember. Vagy nem attól idegenkedik, sem az utána lévőtöl. Hanem inkább attól,hogy a szeretteit itt hagyja az ember. És fél hogy halál után egyedül lesz,vagy ......
4/4 anonim válasza:
Nem gondolkodni kell hanem csinálni !! Ha nem próbálod,sose fog sikerülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!