Hogy lehet valamit Isteníteni?
"Megjegyzem szépen derailted az eredeti párbeszédünket, az ottani állításaidat szépen félretetted mert kínosan hülyeség és felhoztad az akupunktúrát és a gyógymasszást, de mint azt már írtam egy igazság nem tesz automatikusan igazzá más hülyeségeket."
És még mindig nem fogtad fel, hogy az akupunktúra is a chi energián alapul és a reflexológia, akupresszúrás masszázskezelés is....
És amúgy annyira van palcebo hatása az akupunktúrának hogy kínában akupunktúrával érzéstelenítenek pl agyműtét esetén vagy vakbél műtét esetén felnyitott hassal miközben a szervekben motoszkálnak... :)
Annyira nevetségesek a hozzátok hasonló szkeptikusok, hogy a fél világ rajtatok röhög, üdvözlöm Vágó Istvánt fő szkeptikust légyszíves add át neki az üdvözletemet.... :)
Értem hogy be tudsz mutatni X darab akupunktúrát megerősítő állítást, de én is be tudok mutatni ugyanannyit ami cáfolja. A képzelt chi energia emlegetése, meg 10 ezer éves bullshittel pedálozás nem teszi valószínűbbé.
És pont ez a lényeg, az akupunktúra haszna bár nem cáfolható egyértelműen, de nem is bizonyítható. Ezzel pedig nem sokat lehet így kezdeni. Szóval szép és sok amit írtál, de a statisztika erősebb.
"A csí energia, tette hozzá, a magyarban (mivel keleti népek vagyunk) a nyelvünkben szógyökérként szerepel. Elég csak ezekre a szavainkra gondolnunk: csí-ra, csí-zió, csi-kó, csi-ga, csi-nos, csi-llám, csí-p, csi-korog vagy csí-nján. A Csí a bőr alatt nyargal. És a csík-i medencéről jutott a professzor eszébe, a csíki hegyek szép energiavonalat képeznek a Kárpát medencén. "„A csí nagyon mozgékony tünemény, a csí csíkot hagy a meridiánokban.”"
Mondjuk ezen jót röhögtem! Köszönöm a linket, ezekért járok ide! :D
https://www.youtube.com/watch?v=H92TLkWszyI
Erre is biztos van magyarázatod, amilyen szkeptikus troll vagy... :)
"De én is be tudok mutatni ugyanannyit ami cáfolja. A képzelt chi energia emlegetése, meg 10 ezer éves bullshittel pedálozás nem teszi valószínűbbé."
Hát eddig semmit nem linkeltél be csak valami hülyeséget, én eddig rengeteg tanulmányt linkeltem be ami alátámasztja azt hogy az akupunktúra hatékonyabb mint a placebo effektusod amit a hozzátok hasonló tudatlanok szoktak emlegetni... Érdekes módon az állatoknál és a növényeknél is hatnak a homeopátiás szerek, illetve az akupunktúra állatoknál is hat az már eleve cáfolja a placebo effektust.... :)
Az állatorvosok meg röhögnek a magad fajta embereken és Vágó Istvánon is amilyen tudatlanok vagytok a szkeptikus társasággal együtt... :)
Dr Zacher Gábor toxikológus főorvos figyelmezteti az embereket:
"Sok gyógyszer kevésbé hatékony, mint amennyire annak gondoltuk - figyelmeztettek a közelmúltban neves szakemberek. Sőt, egyes becslések szerint a vényköteles gyógyszerek a harmadik legnagyobb halálokozók a rák és a szívbetegségek után. Ennek kapcsán a Pénzcentrum most megnézte, mi jellemző a magyarok gyógyszerfogyasztási szokásaira, és mennyit költünk átlagban a gyógyszerekre.
Nemrég arra figyelmeztettek neves szakemberek, hogy sok gyógyszer kevésbé hatékony, mint amennyire annak gondoltuk. A szakértők azt állítják, hogy túl gyakran kapnak a betegek kevésbé hatásos, sőt sokszor inkább ártalmas gyógyszereket. A nagy gyógyszeripari cégeknek ugyanis - a minél nagyobb profit érdekében - óriási befolyása van abban, hogy milyen gyógyszereket írnak fel nekünk.
Egyes becslések szerint a vényköteles gyógyszerek a harmadik legnagyobb halálokozók a rák és a szívbetegségek után. A legnagyobb veszélyben azok lehetnek, akik több orvosságot is szednek párhuzamosan. Ugyanis minél több gyógyszert szed valaki, annál több esély van arra, hogy mellékhatások fognak fellépni. Ezeket a tüneteket azonban félreértelmezhetik az orvosok, amire újabb pirulákat írhatnak fel.
Az ördögi körnek pedig akár halál is lehet a vége.
Egyre több a gyógyszerfüggő itthon"
A gyógyszermaffiádra meg büszke lehetsz! :)
"szkeptikus társaság bértrollja vagy"
Király, ezen jót röhögtem, köszi! :D Nem hiszem hogy a szkeptikusok bértollnokra szorulnának, de értékelem a paranoiádat. :)))
"Erre is biztos van magyarázatod, amilyen szkeptikus troll vagy... :)"
Ez is rács felett csinálja, mi van, ott jobban folyik a chi? :D :D :D
"Hát eddig semmit nem linkeltél"
Egy publikációt linkeltem be ami arról szólt hogy összevetették 3000 kísérlet eredményeit (olyanokat is amik neked tetszenének és persze a csúnya sikertelen kísérletekről szólókat is) és megállapították hogy az eredmények túl változatosak és egymásnak ellentmondóak.
Mivel egyértelműen pozitív eredményt nem sikerült felmutatni, illetve egyes pozitív eredményt adó eseteknél kiderült hogy nem volt megfelelő a kísérlet levezetése vagy érdekes módon csak egyetlen publikálótól származott a sikeres eredmény, azt a következtetést vonták le hogy nincs értelme ezen tovább vergődni. A működését nem sikerült igazolni.
"állatoknál és a növényeknél is hatnak a homeopátiás szerek"
Bírom mikor kényszeresen előhúztok egy újabb hülyeséget a kalapból. :D
"Ugyanis minél több gyógyszert szed valaki, annál több esély van arra, hogy mellékhatások fognak fellépni."
Éles logika!
"Az ördögi körnek pedig akár halál is lehet a vége"
Vicces hogy azzal ijesztgetnek hogy akinek sok gyógyszert kell szednie az bele halhat mert félrekezelhetik és még több gyógyszert kap. Persze ilyen is előfordul. De általában ha valaki sok gyógyszert szed az valószínűleg hamarabb meghalna nélkülük. Bár lehet hogy ez neked nem érv. :D
"A gyógyszermaffiádra meg büszke lehetsz! :)"
Ne viccelj már, személyesen én kézi vezérlem a közép-európai halálosztó gyógyszerelosztást!
"nem érzitek kicsit szánalmasnak amit műveltek?"
De, de én ezért vagyok itt, jobb mint a kabaré és még komolyan is gondolják! :D
https://www.youtube.com/watch?v=q7zuhs6dezM
Csak, hogy ne legyen mibe belekötnöd ez nem csatorna alatt történik....
https://www.youtube.com/watch?v=RmAnFInPym8
2:30 perctől semmi nincs csak a padló....
Ehhez mit fogsz ki találni? :)
"Ne viccelj már, személyesen én kézi vezérlem a közép-európai halálosztó gyógyszerelosztást!"
Akkor már érthető, hogy miért támadod a természetgyógyászatot egy hazug gyógyszer ügynök vagy tudod én egy toxikológus főorvosnak jobban hiszek mint egy ügynöknek.... :)
Ne aggódj nagyon sok orvos támogatja a természetgyógyászatot akármennyire is toporzékolsz az volt előbb nem a szar szintetikus mérgeid amivel mérgezitek az embereket és teszitek tönkre az emberek egészségét a 3. legnagyobb halálokozók a gyógyszer mellékhatások legyél büszke a munkádra biztos lelkiismeretes ember lehetsz.... :)
Tudod az akut gyógyszerekkel nincsen problémája senkinek, mert ha magas vérnyomása van az embernek vagy akut gyulladás alakul ki a szervezetben akkor nagyon is indokolt a gyógyszerszedés, csak az nem elfogadható és alapvető probléma hogy az embereket hozzászoktatják a szintetikus mérgekre és a betegség kiváltó okát rohadtul nem fogja megszüntetni.... :)
Na további jó trollkodást kívánok máshol is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!