Lehet jel, üzenhet az univerzum vagy mittudomén? :D Véletlen egybeesések?
Sziasztok:)
A múltkor kicsit történt két fura "véletlen", vagy minek is nevezzem. Annyit szeretnék kérdezni, hogy szerintetek az ilyen kis egybeesések jelenthetnek-e valamit.
Szóval eléggé kivoltam, elegem volt mindenből, nem volt kedvem sehova sem menni este. (Pedig általában van.) Inkább egyedül voltam, elmentem egy drogériába nézelődni. Már egy ideje gondolkodom a hajszínváltáson, csak elég nagy váltás lenne és tartok tőle egy kicsit (ejj, nem is kicsit, de mégis nagyon szeretném) - és amikor bementem, láttam hogy pont akciós az a festék, amivel befesthetném a hajamat.
Ez kicsit elgondolkodtatott, bár a hangulatomat nem sikerült feldobnia.:d
Szóval, nem volt kedvem hazamenni sem, ezért kiültem a suli elé konkrét semmit sem csinálni, csak gondolkodtam, hogy mekkora szar vagyok meg ilyenek. Egyik barátnőm kijött vigasztalni, miután megtudta, hol töltöm a szabadidőmet, és löktem szegénynek a hülyeségeimet. Köztük azt is, hogy ja, persze, mindenkinek van barátja, vagy valaki, akinek tetszik, én meg itt ülök és lopom a levegőt - és pont akkor ment el előttünk az a fiú, aki nekem tetszik, bár nem tudom, hogy hívják, mert nem mertem lépni sosem. Jó mi?:DDD
gyökér vagyok, tudom.
Szóval, szerintetek ez a két dolog lehet valami jel, hogy tennem kéne valamit, vagy bemagyarázom magamnak szimplán?:d
Köszönöm szépen előre is.c:
17L
Véletlenek nincsenek, csak az okok nem azok, amiket sokszor tapasztalunk.
Jel biztos nem, ugyan ki a fene üzengetne?
Vagány tini lány vagy, akinek kellene egy .... ennyi.
Légy boldog! És küldj képet a hajadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!