Szerintetek mi a világűr?
A világűr az égitestek közötti légüres térség. Jah, és nem a wikipédiánál olvastam. :'D
Másképp fogalmazva: Az a űr hasonló ahhoz az űrhöz, ami a szívedben van. :D
Death42, komolyan?
'A világűr az égitestek közötti légüres térség.'
'Másképp fogalmazva: Az a űr hasonló ahhoz az űrhöz, ami a szívedben van.'
Komolyan?
Ezek szerint a járda az a dolog amin jársz, másképp fogalmazva az éhes ember azért éhes, mert a szervezetének szüksége van ételre, amiből energiát termel ?
#4 Szeretek beszólni, ahogy te pontozni, mi ezzel a baj? Valamit valamiért, nem? :D
Az utóbbit még értem, de az előbbi mondatot feleslegesen másoltad ki. Szóval ezt úgy is fel lehet ezt fogni, mint az érzések közötti űrt. Filozófiailag értelmezhető.
Bár nem csodálom, hogy nem vagy filozófus.
Azt látom, hogy szeretsz beszólni, de gondolkodni azt nem...
Komolyan nem veszed észre, hogy értelmetlen dolgot írtál?
Meg tapsolnálak érte, de még annyit sem érdemelnél.
#7 Mert nagyon beszóltam? Elfogadom, hogy szerinted értelmetlen volt, de nem vagyunk egyformák. Akkor nekem nagyon is értelmesnek tűnt. Szeretek játszani a szavakkal. Inkább így fogalmazok. :D
Amit te csinálsz sokkal rosszabb, mint amit én csinálok. Neked az a hobbid, hogy lenyomsz másokat, vagyis: Engem próbálsz meg rosszfiúnek beállítani, hogy valamilyen önigazolást kapj vagy valamilyen előnyhöz juss. Nem akarlak megbántani igazán, de ha tovább húzód a hajam az lesz a vége. Miért nem tudod fogadni, hogy csak egy szófordulat volt? Feleslegesen okoskodsz.
Imádom, amikor valaki a hülyeséget próbálja megmagyarázni :'D
Vannak emberek, akik túl buták ahhoz, hogy egyáltalán beszélgetni lehessen velük.
Téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!