Milyen lehetett a valóság, ha ez az univerzum egy szimuláció és a programozók a mi lelkónk emléktöredékeiből alkották ezt a világot meg?
Azt hiszem nem mondok újat, ha elárulom, amit a tudósok is tudnak és csepegtetnek is nekünk, habár nyíltan még nem merik mindani, annak ellenére hogy már bebizonyosodott. ez a világ egy szimuláció és bizony, mint minden utánzat, sajnos habár hasonlít az eredetire, de jelentősen eltér a működésében [link]
Az eredeti világ elpusztúlt és valószínűleg az embernek illetve ennek a világ lelkeinek van köze a pusztulásához. Nem véletlen, hogy ebben a szimulációban is kis híján atomháborúba sodródtunk :P
Az eredeti világ működését úgy lehet felismerni, hogy benne van a természetes lelki, spirituális ismereteinkben és azt várjuk, hogy ez a világ így működjön. De nem teszi. És vajon miért? Mert ez már nem eredeti ? .........
Akik ismerik a holtakról szóló elbeszélésket, azok tudják, hogy sok halott akik nem képesek elfogadni a halált vagy van doluk még itt, köztünk járnak és azt hiszik ők is a valóság részei. Ugyanolyan fogalmakat alkotnak a dolgokról, mint életükben. Lehet mi is meghaltunk és a szimulációnkban keressük a hajdanvolt életünket ? Minden ősi legendában benne van egy kataklizma. Egy természeti katasztrófa melyben az emberiség elpusztúlt kevés túlélőt hagyva hátra (Biblia, Noé bárkája stb). Tudjuk, hogy ilyen katasztrófák nem léteztek, de lehet hogy ez nem is ebben a világban történt, hanem az előző világunkból eredő közös tudatalatti emlék ?
[link] "Minden összefügg " "a telepátia természetes"
Amit leírok az személyes meglátás/vélemény:
A világ amiben élünk (fizikai sík) az valóban egy illúzió.
Puszta rezgésekből és energiákból áll minden.
Amiről te beszélsz, hirtelen az asztrál sík és a felsőbb régiók ugrottak be.
Csak , mintha máshogy értelmeznéd de a lényege ugyanaz.
Ugyanis az asztrál síkon épp ellenkező törvények "uralkodnak" mint itt a fizikai síkon.
Annyi a különbség az egészben, azért tartod ezt a "világot" természetesnek, mert a tudatod itt összpontosul.
Ebben a testben, ezen a síkon.
Nem tudom, hogy mit értesz az alatt, hogy az "eredeti világ" elpusztult.
Ezt légyszíves fejtsd ki.
Az hogy vannak, akik nem képesek elfogadni a halált és "köztünk járnak", nem hiszem hogy bármit is befolyásol vagy hogy kapcsolatban áll a fizikai test halálának beálta után a lélekkel.
Test-Lélek-Szellem.
Gondolom te a szellemre gondoltál, amikor azt írtad hogy "köztünk járnak".
Én viszont úgy értelmezem a szellemet, mint ego.
Ugyanis a halál az csak a fizikai testre érvényes.
A lélekre nem hiszem.
Csak azt nem tudom, hogy az ego meghal-e a testtel párhuzamban.
Érdekes.
Ebben a topicban már ketten is mondjátok, hogy a világ nem valóságos. Hogy szimuláció, vagy illúzió az most mindegy, lényeg, hogy nem valóságos. Miért alkalmaztok a mondanivalótok megfogalmazása során mégis ebből a világból származó fogalmakat, okfejtéseket? Ha ez a világ nem valóságos, akkor a világ fogalmai és okfejtései sem valóságosak. Egyetérthetünk ebben? Felteszem, igen.
Élünk tehát egy világban, amely nem valóságos, nem valóságos a testünk, az elménk, az elménknek a tartalma. Lehet-e valami ebben az egész cumóban, ami valóságos?
elemental4 pedzegette előbb a halál témáját - mi hal meg, mi nem hal meg, mi az, amiben nem biztos, hogy meghal.
Mindezeket a dolgokat ki szemléli? Ha azt mondom, nekem van testem, nekem van szellemem, nekem van lelkem, nekem van egóm, akkor nem lehet, hogy ezzel arra utalok rejtetten, hogy az előbb felsoroltak az enyémek, tehát én nem vagyok azok, mert én a birtokos vagyok? Nem vagyok a testem, nem vagyok a szellemem, nem vagyok a lelkem, nem vagyok az egóm. Akkor ki vagyok én? Az vagyok talán, akinek/aminek mindezek megjelennek? Ki az az én, akinek mindezek megjelennek, akihez mindezek jönnek?
"Ilyeneket csak a sátán talál ki mert ő a vesztedet akarja.Egyszer szeret,egyszer nem.Ne higy ilyen baromságoknak,hogy a világ számítógépes szimuláció meg ilyenek.Isten teremtette a világot "
Vagy lehet, hogy Isten egy programozó volt, aki megírta ezt a szimulációt, sátán meg egy kollega aki belekavart.
Vagy isten teremtette a programozókat, de attól mi még lehetünk szimulációk. A WOW-beli karaktereket is mi irányítjuk, ettől még Isten teremthette a mi világunkat.
Ki tudja?
# 6/7 vagy akkor az is lehet, hogy sátán maga a programozó ? Lehet Isten termtette őt és létre, akar hozni egy világot, ahol ő uralkodhat, mert már megbolondul, mert mindenhol Istent látja és ebbe a programba akar elbújni, úgymond : manifesztálódni ?
ez magyarázná, miért van az, hogy mindenkinek természetéből adódó igazságvágya van, de ebben az életben a sátáni út jár együtt pénzzel, csillogással, anyagi sikerrel és úgy működnek a fizikai hatások, hogy az ennek kedvezzen. Érdekes, nemde ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!