Tapasztalatok a halálos ágynál? Mit láthatnak pl a rákos betegek miellőt meghalnak? Mit mondanak? Beszélnek haláluk elöt a túlvilágrol?
#10 Nekem semmi közöm, hogy képzelegsz vagy fantáziálsz. De mindenképp hitnek nevezném.
Megérezzük a halálunkat, ugyanis ennek vannak mélységei. Ezt úgy lehet legjobban demonstrálni, mint amikor például felálltunk egy 10-es skálát, hogy mennyire érezzük magunka jól.
Láttam már halottat és haldoklót is, de mégsincsenek tapasztalataim ezzel kapcsolatban. Láttam egy holttestet és haldokló embert, akik félre beszéltek. Nemtom, ezek tapasztalatnak számítanak?
Beszéljük a túlvilágról, hogy elűzzük a bennünk lévő félelmeket?
Ahogy látom itt sokan nem értékelik az egyenes és hasznos választ, vagyis értékelni értékelik, csakhogy különbséget nem tudnak tenni az értékes és értéktelen között, vagy ha mégis akkor is valamilyen személyes okból lenyomják a válaszokat és szimpátiából a haszontalant felnyomják az egekbe..:D
Nem mintha zavarna, éppen ellenkezőleg. Bosszantani nem bosszant, inkább sajnálatnak nevezném ezt az érzést.
#13 Felsőbb dimenzió? :D
Figyelj, aki nem mutat agyi aktivitást az hivatalosan is agyhalottnak nyilvánítjuk. Akit mégis valahogy csodás módon visszahoznak onnét csak egy darab zöldség marad belőle. Mondjuk ez hasznos is lehet a szervek miatt. Nincs olyan ember, aki visszajött a halálból. Mondhatod, hogy volt olyan meg ilyen ember, aki a halálból visszatért, de nem vehető komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!