Tapasztalatok a halálos ágynál? Mit láthatnak pl a rákos betegek miellőt meghalnak? Mit mondanak? Beszélnek haláluk elöt a túlvilágrol?
na azért nem egészen.
nyilván vannak oxigénhiány okozta tünetek, de nekem az a tapasztalatom h sokszor meglepően tisztán látják a helyzetet.
#6 A te dolgod, hogy mit hiszel. De ez a szöveg, hogy "na azért nem egészen" már rég kiment a divatból. Szoktál LSD-zni? :D Ők is gyakran összekeverik a hallucinációkat a valósággal.
Gondolom, akik már a halál árnyékában vannak érzik, hogy az élet elhagyja a testüket. És van olyan mechanizmus is, mint egyes állatoknál. Például vannak bizonyos állatok, akik előre megérzik a halálukat és elmennek meghalni.
A halálos ágyon az ember félre beszél, már aki ébren van. Akik alszanak azok köszönés nélkül csak elmennek.
A halál olyan sorozatgyilkos, aki megmenti az emberiséget a túlnépesedéstől. Ő valójában egy mártír, annyi különbséggel, hogy ő soha nem hal meg, de nem is él.
Az én mamám szobájában az utolsó két napban szokatlanul hideg lett. Nyár volt, 35+ odakint, de a szobában jéghideg volt.
Amikor beszélt, akkor a fiatal éveiről beszélt. Mivel oviban dolgozott, ezért folyton azokat a gyerekeket szólongotta, akik akkor körülvették. Minket már nem ismert meg.
Illetve bámulta az egyik széket, ami ott volt szintén a szobában. Amikor bent voltam, a szék recsegett, mintha valaki ülne rajta. Én nem láttam senkit, csak a széket hallottam. Ő viszont talán látta, hogy ki van ott.
nos, tehát:
nem képzelgek, nem a fantázia, és nem is hit kérdése. mint írtam, egy dolog ami az oxigénhiányos állapotban fel tud lépni, csak tudod én több embert is láttam már meghalni is ill. pont a halála előtt is 10 perccel, aztán meg én magam is eddig 2x voltam a halál torkában (1x újra is élesztve), szal hidd el, tudom mit beszélek, nem képzelgek. Viszont semmi ilyesmi nem volt soha és ők se számoltak be olyanokról, mint a sötét alagút meg a fény a végén meg tudom is mi, olyankor az emberen egy iszonyú nagy rezignáltság vesz erőt és amolyan minden mindegy állapotba kerül. Hidd el, ahogy az állatok is, ez az ösztön az embernél is működik, és bizony megérezzük a halálunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!