Villámolvasással kapcsolatban mik a tapasztalatok? Van akinek tényleg bevált, tudta használni? A tanultak előhívása hogy zajlik? Illetve megtanulható-e könyv alapján a módszer?
Én meg nem próbáltam soha, de szerintem ez nem úgy működik, ahogy sokan gondolják. Tehát nem fogod pillanatok alatt ismerni a tartalmát lapoknak szó szerint. Véleményem szerint a lényeg kiszűrése a lényeg, a kulcsszavak. De majd utána fogok nézni.
(Kell keresni egy kopár síkságon egy dombot, amibe fém keresztet kell szúrni és rá egy esernyőt. Lehetőleg le kell mosni a kaktusz levével. Aztán várni kell, hogy essen az eső és belecsapjon a villám. Onnantól kezdve szilíciumos vízzel digitalizálhatod.)
Ha találsz róla valami használhatót kérdező, majd értesíts engem is! De ha kapásból nem is a villámolvasás, ez talán kezdetnek jó lesz:
[link] de csak akkor, ha angolul is elég jól értesz :D
Na akkor tisztázzuk.
Legoman: 1mp/oldalas sebességgel senki sem képes olvasni ( csak 1 ember az is ilyen rendellenesség).
A villámolvasásnak valójában nincs sok köze az olvasáshoz. Ha érdekel: Lantos Mihály: Villámolvasás a gyakorlatban c. könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!