Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az én esetemben eltudok jutni...

Az én esetemben eltudok jutni NLP-vel egy szintre?

Figyelt kérdés

Kezdem azzal, hogy introvertált életet éltem mindig is, nem mindig szerettem társaságokba lenni, kerültem helyzeteket, gyerekként részképességzavart diagnosztizáltak, ezek miatt hogy kizártam magam a normális társas életből ez most nagyon is meglátszódik, nehézségeket okoz emberekkel kommunikálni, nem tudok helyzeteket hogy kezelni, mert nincs tapasztalatom, ezek mellett vannak félelmeim, szorongások, hamar stresszes leszek bizonyos dolgoktól,

tehát képletesen szólva egy üresen futó program vagyok, emellett van egy lassúságom, nehezebben tanultam régen, meg most is, nehezebben értek meg dolgokat, emiatt teljesen kivagyok.

Rátaláltam az NLPre, olvastam sokat a témával kapcsolatban, elkezdett érdekelni, minden amit leirtak, meg hogy van ilyen ez hihetetlen, elgondolkoztam hogy elmennék e ilyen NLP intézetbe, Akadémiára, bár kételyeim vannak hogy azt a rengeteg mindent hogy tudom az én tempómba úgy tartósan megtanulni, "befoltozni a réseket.

Azt tudom hogy kezdetben biztos hogy Egyéni tréningre, segitségre lesz szükségem. viszont már van egy terv elgondolva hogy változni szeretnék, szemlélet módomon, életminőségen, na meg kijönni ebből az állapotból.. csak nem tudom nálam ez hogy sülne el. Szivesen elvégezném szinte teljesen az NLPt amit csak nyútani tudnak, na meg hogy NLP-s oklevelet adnak,már önmagában felemelő hogy elértem, lényegében a tudat az egészről, az nyugtatna meg hogy van egy olyan plussz képességem amit csak én tudnék, és bárhol bármikor alkalmazhatom, már amiket olvastam róla.

Csak rengeteg olyan hiányosságom, elmaradásom van amik évek előrehaladtával kialakultak.. azt se tudom mivel kéne kezdeni..

2016. ápr. 5. 18:52
 1/2 death42 ***** válasza:
JUMP-ot szoktál olvasni?
2016. ápr. 5. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:

csak az egod szeretné hogy legyenek különleges képességeid.

amúgy mindenkinek vannak, de nem azért hogy reklámozd. ha késztetést érzel menjél el, nagyon úgy látszik hogy a lelked belül vágyik rá hogy megtegye, csak az egod ellene dumál, mint egy kisördög :)

2016. ápr. 7. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!