Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van valaki aki olvasott már...

Van valaki aki olvasott már az Akasa krónikában, vagy könyvtárban? Ha igen hogyan jutott el arra a szintre?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz könnyű dolgod, ehhez teljesen össze kell kapcsolódnod a felsőbb éneddel.
2013. febr. 10. 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan kapsz információkat ;) maximum nem veszed észre ;)
2013. febr. 10. 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Én a végzet templomán át jutottam el oda, barátom, Dr.Indigó János segítségével.
2013. febr. 10. 14:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Nálam az a baj,hogy még meditálni sem sikerült,mert mindíg gondolkozok és nem bírom leállítani a gondolatokat!
2013. febr. 10. 15:27
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Az nem baj ha gondolkodsz az a lényeg, hogy jól érezd magad és így is is ki lehet kapcsolni.

Ha a sablonos módszerű meditáció nem működik akkor saját magad alakíts egy módszert.

Amitől jól érzed magad és kikapcsol akár egy hobbi is lehet.

Elmélyülsz benne. Ilyenkor közelebb kerülsz a forráshoz.

Az intuiciód és a szinkronizációk folyamatosan működnek. Szinte biztosan minden kérdésedre megkapod a választ valamilyen formában. Lehet az érzés, beszéd és a környezet által.

Oda érdemes figyelni minden részletre az életedben, semmi sem véletlen.

2013. febr. 10. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Miért akarsz olvasni benne? Hitler meszkalint szedett és úgy olvasott a Akasa krónikában. Az ezotéria veszélyeket rejt, olvasd el:

Constance Cumbey: Hidden Dangers of The Rainbow, 100. oldal

[link]

2013. febr. 10. 21:26
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os válaszoló...elnézést hogy így hívlak de nincs név kiírva..

Lefordítottam mert angolul van amit belinkeltél..

Nincs szándékomban erőltetni azt hogy én is olvassak a krónikában,főleg nem tudatmódosítókkal..csak érdekel hogy akik olvastak már belőle milyen érzés és milyen tudás kell hozzá.

2013. febr. 10. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

New age hülyeség lassan mindenre rámondják :)

A háttérhatalom csak próbálja megkavarni azt is ami jó. A tapasztalatai alapján az ember tudja szűrni mi a jó. Például a katolikus vallás is egy átverés csak ha már new ageznek egyesek :D

2013. febr. 10. 22:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Örülök, hogy beleolvastál. A fenti honlapon sok más anyag is van, ajánlom figyelmedbe. Pl. Erdélyi Judit: Lelki immunológia.

A new age céljait nagyon jól összefoglalja Hannah Newman: The Rainbow Swastika, D. fejezet (a szerző zsidó, így a saját szemszögéből írta, de ez ne zavarjon, keresztények ill. más érdeklődők számára is ugyanolyan hasznos)

[link]

2013. febr. 11. 10:05
 10/10 anonim válasza:
Én az ösvény imádság módszerét szoktam használni. Ez többnyire mindenkinek működik. Nem árt mondjuk egy tréner( mester) sokat tud segíteni. Üdv!
2013. márc. 23. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!