Kinek mondanak ezek a nevek valamit? Big smiley
Müller Péter, Eckhart Tolle, Marianne Williamson, Adyashanti, Michael A. Singer, Szepes Mária?
Kitől lehetne a legjobban elsajátítani a spiritualitás, inkarnációk, önismeret fejlődés dolgot?
Aki "művelt" ezekben, felvilágosítana? :)
Szepes Mária volt még közülük a legmagasabban.
DE nem ezeket javasolnám...
A nevek némelyike sokat mond. Viszont ők is, mint minden rajtad kívül álló ember, csak támpontokat adhat az életedben, a saját utadat és a spiritualitáshoz vezető utat csak egyedül te magad találhatod meg, a megtapasztalásaid útján.
Kezdetnek pl. hallgass a belső hangodra, ez az egyik alapkő szerintem.
Nem tudom, hogy van e belső hangom.. :)
Túl sokat elemeztem magam, tetőtől talpig, és néha nem tudom ki vagyok, és mikor mondják, hogy hallgass a belső hangra, az csak sokszor nálam ilyen erkölcsi kézifék, de nem tudom, mi az a belső hang, valószínűleg túl zajos az elmém, nem hallom meg..
Ha nem tudod, ki vagy, akkor már jó nyomon jársz.
Minden tudás, amit a fent említett guruk átadhatnak neked, legfeljebb csak útjelzőnek használhatók.
Ha már olvastál tőlük valamit, felfogtad és elfogadtad, amit mondanak, akkor nem kell semmi mást elolvasnod.
Minden tudás megvan benned ahhoz, hogy megértsd a spiritualitást.
Belső hangja mindenkinek van. Az már más kérdés, hogy észreveszi-e vagy sem, figyel-e rá vagy sem.
Gondolom megérzéseid már voltak bármivel kapcsolatban, nem? Amire aztán vagy hallgattál, vagy nem, majd bebizonyosodott, hogy a megérzésed jó volt. Na ez a belső hang. Az ilyen sugallat sosem "agyból" jön, hanem egyszercsak bekattan, és nem tudod honnan. Elég nehéz ezt szavakba önteni, de gondolom érted a lényeget.
Pl olyan nem volt még, hogy előre lett volna valamilyen rossz érzésem, vagy megérzésem, és ezzel kiküszöbölhettem volna valamit, általában mentem fejjel a falnak.
Női megérzés az megint más, de általános intuícióim nincsenek. Ezt is fejlesztenem kell a spiritualitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!