Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az hogy rengetegen...

Miért van az hogy rengetegen leszólítanak az utcán?

Figyelt kérdés

Vidéki vagyok, de ha felmegyek BP-re és vásárolgatok, sétálok az utcán, aluljáróban megyek akkor rengeteg pénzért kunyeráló ember/infót kérő vagy elveszett személy kér tőlem segítséget? Sokan meg is szoktak bámulni, vonzom a figyelmet még ennyi ember között is, és én nem figyelek másokra és teljesen természtesen viselkedek. Egy fárasztó de kedves személyiség vagyok, mindig vidám és élettel teli, sok embernek a mindennapok megmentője, vagy egy engergiavmpír, de a sulin kívül senki se keres vagy ír, csak nagyon ritkán.

Mi lehet ez ?

2016. márc. 26. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs barátságos arcom,ha nem mosolygok elég mogorvának tűnök és pozitívnak sem mondanán magamat. Mégis minden kérgető leszólít,aztán amikor nem adok tovább megy a következő emberhez akit lát. Semmi jelentése sincs,ez itt mindennapos.
2016. márc. 27. 14:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Videken lakok, de mint ember, nem nagyon tartom magam annak ( Baratok, csalad stb mind Fovarosiak plusz en is Bp-n szulettem ) Tudom h mindekit szolitgatnak, en se lepodok meg de itt a mennyisegen van a hangsuly, meg azon h ha az utca nepe kerees akkor masok miert nem :D anyway koszonom a valaszokat :) ( helyesirasert bocsi, nem geprol vagyok )
2016. ápr. 3. 20:55
 13/13 anonim válasza:
Talán szimpatikusnak találnak. Mint ahogy írtad 'mindig vidám és élettel teli' ember vagy. Valószínűleg látszik is rajtad. Ha kötelező lenne, te is inkább egy mosolygós, aranyosnak tűnő emberhez mennél szívesebben, mint egy komor hangulatú, szomorú személyhez. Nem túl bonyolúlt. Kisugárzás a kulcsszó a 'sztoridban':)
2017. máj. 10. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!