Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért észlelem, hogy az...

Sylvain kérdése:

Miért észlelem, hogy az épület mozog velem annak az egyik helyiségében?

Figyelt kérdés
Ahol dolgozom, a 2. emeleten a wc-ből amikor kinézek, az ablak előtt van egy nagy fa, és annak a vastag törzsének egy része, és néhány ága látszik. Mivelhogy nagyon vastag a törzs, a külvilágból elég kevés látszik. Kb. 2 hete vettem észre, amikor a közvécéből kijöttem és kinéztem az ablakon (kb. 2 méterre voltam az ablaktól), és az volt az érzésem, hogy az épület elkezdett ide-oda mozogni, mintha himbálózott volna, és én is elszédültem a látványtól. Azt hittem, hogy földrengés van. Aztán figyelmes lettem, hogy a fa mintha állna, és csak az épület mozogna. Azután elhagytam a mosdót, és minden efféle érzés megszűnt. Ezen a héten megint kinéztem az ablakon. Az első pillanatokban nem éreztem-láttam semmi különöset, majd megint elkezdtem ugyanazt észlelni. És eszembe jutott, hogy ez máskor is megtörtént legalább egyszer, de nem akkora intenzitással. Azt szeretném megkérdezni, hogy mi lehet ez? Nem írom le, hogy hol van ez az épület, de nem Magyarországon. Egy kollégám néhány éve elég furcsa körülmények közt halt meg. Ezotériával foglalkozott már diákkora óta. Egyszer csak azt mondta, hogy el kell hagynia a várost örökre, mert az élete veszélyben van. Amikor megkérdeztük, hogy miért hagyja ott a munkahelyét, mitől fél, azt mondta, hogy nem emberekről van szó, hanem valamilyen szellemi erőkről. A szomszédai attól féltek, hogy valamilyen sötét erők vannak a lakásában, és papot hívtak, hogy megtisztítsa az épületet, amelyben lakott. Hiába próbáltuk meggyőzni, hazament, választva a munkanélküliséget. Utána egy évvel megdöbbenve hallottuk, hogy visszajött a városba, és öngyilkos lett. A szülei azt mondták, hogy elmenekült otthonról, azt mondva, hogy elmegy az országból, mert az élete veszélyben van. Nem tudom, hogy mindennek van-e köze az épülethez? Valaki tudna tanácsot adni, hogy mi lehet ez, van-e a két dolognak valami köze egymáshoz? Köszönöm.

#furcsa #az épület mozgásának érzékelése az egyik szobában #tisztázatlan halál #van-e kapcsolat
2016. márc. 20. 19:00
 1/4 death42 ***** válasza:
Érzékcsalódás; szédülés.
2016. márc. 20. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Figyeld meg jobban, valószínűleg a fa törzse hajlong a szélben, de te úgy értékeled, mintha az épület mozogna.Optikai csalódás lehet.Hiába vastag a törzse, attól még inoghat.

De ha mégsem ez az oka, akkor lehet ott valami igen erős radiesztéziás sugárzás is, valahonnan.Ha esetleg tudsz ingázni, akkor érdekes lenne egyszer abban a helységben kipróbálni!

Vagy még van egy olyan tippem, nem vagy esetleg tériszonyos? Lehet. hogy olyan az a része az épületnek, hogy valamiért ezt váltja ki nálad.

Én is kissé tériszonyos vagyok és emlékszem, egyszer egy magas emeleten voltam, ahol ilyen "egybe erkély" van, egy keskeny, baromi hosszú erkély az épület mentén.Mikor a végéhez értem és megfordultam, nos hirtelen olyan érzésem támadt, mintha a hosszú erkély felfelé emelkedne az égig.Így aztán, csukott szemmel, a falba kapaszkodva araszoltam vissza az ajtóig :D

2016. márc. 20. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Az a fránya kábszi...
2016. márc. 20. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyanazért, amiért vonaton ülve észleled, hogy hátrafelé rohannak a sín melletti fák, vagy a körhintán ülve azt észleled, hogy körülötted forog a világ.
2016. márc. 20. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!