Miért észlelem, hogy az épület mozog velem annak az egyik helyiségében?
Figyeld meg jobban, valószínűleg a fa törzse hajlong a szélben, de te úgy értékeled, mintha az épület mozogna.Optikai csalódás lehet.Hiába vastag a törzse, attól még inoghat.
De ha mégsem ez az oka, akkor lehet ott valami igen erős radiesztéziás sugárzás is, valahonnan.Ha esetleg tudsz ingázni, akkor érdekes lenne egyszer abban a helységben kipróbálni!
Vagy még van egy olyan tippem, nem vagy esetleg tériszonyos? Lehet. hogy olyan az a része az épületnek, hogy valamiért ezt váltja ki nálad.
Én is kissé tériszonyos vagyok és emlékszem, egyszer egy magas emeleten voltam, ahol ilyen "egybe erkély" van, egy keskeny, baromi hosszú erkély az épület mentén.Mikor a végéhez értem és megfordultam, nos hirtelen olyan érzésem támadt, mintha a hosszú erkély felfelé emelkedne az égig.Így aztán, csukott szemmel, a falba kapaszkodva araszoltam vissza az ajtóig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!