a barátom meghalt. Borzalmasan hiányzik, de felvettem egy álcát ( új barátom lett). Bizom, és hiszem Istenben, de a barátommal akarok lenni, és persze Jézussal.
Sajnos nem tud megbocsátani, hiszen miután meghaltál nem tudod meggyónni a bűnöd a templomban.
A megbocsátás pedig csak gyónás után jár.
2016. márc. 7. 22:12
12/29 anonim válasza:
Az öngyilkossággal magadnak okoznál gondot, Jézus nem haragudna meg érte. Hát, részvétem a barátod miatt, de azért öngyilkos ne legyél inkább. Itt vannak jó válaszok, az enyém konkrétan a 23-as. Hamar visszaszületsz, akár lélekcserével is, aszondta valaki, odafönt ezt meg tudják oldani, mármint mikor áldott állapotba kerül az anyuka, mégsem az a lélek jön le hozzá - a gyerek ki-be jár a testéből születésig, hogy szokja - szóval nem az jön le hozzá, aki alapból jönne, hanem te újra, és nem csak a megoldatlan feladataidat hozod magaddal, hanem annak is a dolgait, sorsterheit, feladatait asszem, aki alapból leszületett volna. Erre a kérdésre gondolok: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__reinkarnacio-es-karm..
2016. márc. 7. 22:18
13/29 anonim válasza:
Nem létezik isten! Szóval nem létezik Jézus se. Öngyilkossággal meg magadat tünteted el örökre. Nincs visszaút.
2016. márc. 7. 23:09
14/29 anonim válasza:
Jézus is öngyilkos lett gyakorlatilag...
2016. márc. 7. 23:21
15/29 anonim válasza:
Nem tudom,hogy tud valaki öngyilkos lenni,de ha létezik Jézus,szerintem megbocsátja.de most nem biztatni akarlak,csak így érzem.
2016. márc. 7. 23:42
16/29 anonim válasza:
Kérek minden itteni olvasót: tartsa szem előtt, hogy itt olyanok is nyilatkoznak akik sem a hit,sem a materialista tudományokat nem ismerik.
Egy adalék mindkét félnek: Einstein egy kardinálisnak mondta: "eljön az idő,mikor matematikailag bizonyítható lesz,hogy Isten nincsen. Ön mit tesz akkor?"
"Nyugodtan megvárom mig Ön rájön, hogy az egyenletben hol a hiba."
2016. márc. 8. 07:20
17/29 vfrtom válasza:
Ha hiszel Jézusban, akkor nem. Mivel a vallásod szerint az öngyilkosság bűn, nem a gyónás sem oldoz fel, hisz egy: meghaltál, nem tudsz gyónni, kettő: az csak itt a Földön old fel, mindent írnak odafent is, így a pokolba kerülsz. Bár ha a barátod is ott van.....
2016. márc. 8. 08:02
18/29 death42 válasza:
Amikor valaki hasonló kérdéseket tesz fel az mindig egy segéd kiállítás vagy figyelemfelhívás. Valójában nem akarsz öngyilkos lenni, hanem azt várod, hogy lebeszéljünk róla.
2016. márc. 8. 09:10
19/29 anonim válasza:
Bocsánat, még nem olvastam el az összes választ, de hirtelen megláttam ezt:
"hogy itt olyanok is nyilatkoznak akik sem a hit,sem a materialista tudományokat nem ismerik. "
Ezzel nem értek egyet, hogy nem ismerik a hitet. Mert hite az mindenkinek valamiben ők is hisznek. Ha abban hisznek pl, hogy nincs Isten, akkor lelkük rajta, de ez is egy hit, és ilyet kijelenteni szerintem oktondiság, hogy nem ismerik a hitet. Vagy akár a hi-t:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!