Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent hogy 13 évesen...

Mit jelent hogy 13 évesen látom az aurát?

Figyelt kérdés
Olvastam hogy ezt kisgyerekkorban lehet látni, utána nem. Én eddig nem láttam/vettem észre, kb. két hónapja kezdődött. Egyik osztálytársammal beszélgettem amikor egy sárga-kék "buborékot" vettem észre körülötte. Nem igen foglalkoztam vele de mostmár egyre többször és több színt veszek észre a emberek körül. Mire használjam ezt a képességet, hogyan fejlesszem? Tanácsok? Előre is köszi!

2016. febr. 20. 17:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Pl. ha megnyomod a szemed, az is okozhat ilyen torzulást.

De ez elég veszélyes módszer, nem javasolom.

Inkább szerezz jó régi lencséket, azok is látványos torzulást tudnak produkálni. Pont ilyen szép színes aurákat is.

2016. febr. 21. 18:25
 12/19 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak: nézz az illető egy bizonyos pontjára ne pislogj csak nézz. Hamar megjelennek körülötte a fények.
2016. febr. 22. 07:27
 13/19 anonim ***** válasza:
39%
Meg fog jelenni, de nem hamar. Első pár próbálkozáskor egyáltalán nem fogod látni. Majd idővel igen. Kérdező, neked hamar megy, mert képes vagy látni, ezért ránézel az emberekre és látod. Ennyi. De aki nem látja, annak egyáltalán nem fog hamar menni, hogy újra birtokába legyen az auralátás képessége.
2016. febr. 22. 10:15
 14/19 anonim ***** válasza:

5-ös tipikus ezoterikus, magas tudatszintről hablatyol, pedig csak egy kicsit utána kellett volna járnia a dolognak. :D

Kérdező: ez eléggé vérnyomásnak tűnik vagy szemproblémának. Persze lehetsz Te is különleges mint a többi itteni ezohívő, de mikor a tünet már elviselhetetlen lesz akkor már sajnálhatod hogy nem voltál vele orvosnál.

2016. febr. 23. 21:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Hamar megjelennek körülötte a fények."

Ez a szem működéséből fakad.

Normálisan a szem úgy állapítja meg a színeket, hogy kicsit mozog (mivel napközben állandóan változik a napfény színe, ezért nem lehet abszolút színekből kiindulni, mert akkor minden tárgyat más színekben látnál reggel és délben).

Ha nem hagyod mozogni, akkor elfárad, ahogy már írtam - és egy idő után úgyis megmozdul: na, akkor látod az aurát.

2016. febr. 23. 21:49
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

Ja, még egy.

Eszerint a tárgyaknak is van aurája.

Mindennek van aurája, ami más színű, mint a környezete.

De fehér alapon fehér kendőnek pl. nincs aurája, és egy embernek sincs, ha berakod kb. olyan színű környezetbe, mint ő maga.

Ez kicsit sem gyanús?

2016. febr. 23. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
De előző, van, csak nem látod, mert beleolvad a környezetébe. És én úgy tudom, hogy a testünk a fizikai, amit meg lehet fogni, az is energia, csak be van sűrűsödve, és igen, a tárgyaknak is van.
2016. febr. 23. 22:05
 18/19 anonim ***** válasza:

Az aura mindig más színű kell, hogy legyen, mint a test.

De érdekes módon, amit leírtam, ott NINCSEN más szín.

2016. febr. 23. 22:11
 19/19 anonim válasza:
39%

Betegség megelőzésre használhatod. Az aura behorpadása hónapokkal, évekkel előbb jelzi, hogy megbomlott az egyensúly a test azon részén, ahol elvékonyodott.

Ha érdekel, tudok mutatni gyakorlatokat a fejlesztéshez.

Égő gyertya körül látsz aurát?

2016. ápr. 3. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!