Mért van az hogy a saját árnyékomat látom, de más emberét, állatét és tárgyét NEM!?
Figyelt kérdés
Nagyjából 3 napja tart ez az állapot, őszintén szólva nem rémít meg, lehet oka van ennek.. 3 napja arra ébredtem hogy ruhát kellet cserélnem annyira leizzadtam éjszaka, de nem emlékszem rémálomra sem lidérces álomra sem! Lázam sem volt.. Szerintetek kihez fordulhatnék a problémámmal? Ugyan is nem vagyok őrült, sem szellemi fogyatékos! Márpedig ha ezt állítom egy megfelelő szakembernek, bizonyos hogy annak titulál majd! A velejáró tünet azóta az, hogy ha meleg helyen vagyok akkor egy idő után elkezdek remegni fázni! Ha viszont kimegyek a hidegre akár pólóban akkor melegem van, vagy kellemesnek találom ítélem a hőmérsékletet. Megmondom őszintén ez kezd elég fárasztó lenni!2016. febr. 17. 13:23
1/8 anonim válasza:
Neurológus, valami idegrendszeri problèmának nèz ki.
2/8 Legoman válasza:
Vagy vérkeringés, és a gyors és túlzott alkalmazkodás a környezethez teheti még ezt, hogy hidegben meleged van, melegben fázol.
Velem is volt/van hasonló. :)
4/8 anonim válasza:
A saját árnyékod közel van, másoké távolabb. A szemeddel lehet gond, nem jól látsz távolra.
Ha arra gondolsz, hogy valami ezoterikus átváltozáson estél át, akkor próbálj meg valaki mellé állni szorosan, és úgy megnézni, hogy a saját árnyékodat látod-e, a másikét pedig nem. Ha nem látod, akkor csoda történt.
5/8 anonim válasza:
Trollitis. Esetleg mindenki vámpír lett, a tárgyak is.
6/8 anonim válasza:
Te vagy a Kiválasztott. Nemsokára meglátogat egy vén mágus.
7/8 A kérdező kommentje:
Már látom az árnyékokat! Másét is, és a tárgyakét is! Csak elemet kellet cserélnem a szememben :) Ezek már kétéves elemek voltak, ráadásul valami gagyi vásáros elemek voltak, Most Panasonic van bent, szal király minden!!! Én komolyan beszélek emberek! Csak a saját árnyékomat látom! De tudjátok mit. nem itt fogok értelmest választ kapni erre! Ξz egy igen szokatlan kérdés. Halandóktól nem várok semmit! FUKZHUMANS Δ
2016. febr. 21. 19:24
8/8 anonim válasza:
Akkor ez is eldőlt. A kérdező gyíkember volt aki egyszerű felhasználóként átállította a holografikus álcája beállításait. Mint az tudnivaló, az álca átláthatatlan mindkét irányban, ezért a gyíkember belül egy a szeme elé vetített képen keresztül látja a külvilágot. Mivel a gyíkemberek nem ugyanazon a hullámhosszon látnak mint az emberek ezért a kép számítógépesen generált. Nyilván kikapcsolta az árnyékolás paramétert e belső képben hogy az ezzel járó CPU kihasználtságot csökkentse és az így felszabaduló CPU erőforrást az álcázás finomítására használja. Amatőr hiba, minden gyíkember legalább egyszer elköveti. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!