Yuutanori kérdése:
Hogyan hozzak létre egy saját lényt?
Figyelt kérdés
Nos, tudom hogyan kell elementált létre hozni stb. De én egy olyan lényt szeretnék létre hozni, mint a natsume yuujinchou- ban lévő madarát, más néven nyanko-senseit. Aki nem ismerné, az egy anime sorozat. Annyira megtetszet a karaktere és a kinézete hogy egy ilyen hűséges elementált hozzak létre. De hogy csináljam? Hogy nehogy valami rosszat csináljak vagy mi...2015. júl. 24. 10:33
1/18 anonim válasza:
Ugyanitt szilvásbuktoid eladó, csere 5 db poloskoid!
2/18 anonim válasza:
Az elementálod formáját, és személyiségét te határozod meg. Viszont az elementálakotásnak van pár olyan szabálya, ami lehetetlenné teszi a kívánságodat. Az elementál nem rendelkezik lélekkel, sem teljesen önálló akarattal. Utóbbi azonban kialakul, és ekkor önállóan kezd döntéseket hozni, figyelmen kívül hagyva az alapvető utasításait. Igénye alakulhat ki, hogy önállóvá váljon, de ez lehetetlen számára, mert akárhogy alkotod meg, kötődni fog hozzád. Erős alkotások esetén elkezdhet élősködni rajtad, befolyásolni téged, hogy ezáltal szabadságot nyerjen. Az is lehetőség, hogy megpróbálja megölni a gazdáját, hogy függetlenné váljon. Ettől persze ő is elpusztul az esetek nagy részében. Az elementálokat ezért nem szabad hosszú ideig használni, és túl nagy öntudattal ellátni, vagy hagyni, hogy ezt elérjék. Neked is, neki is rossz, ha már van fogalma a létezésről, és a halálról, és ekkor kell megsemmisítened, mert félni kezd tőled. Nem vagy képes életet teremteni, életet adni neki. Erre egy ember nem képes. Ha sajnálod megsemmisíteni az elementálokat, kötődsz hozzájuk érzelmileg, inkább ne használd őket, mert magadnak, és az elementáljaidnak is csak bajt okozol vele.
3/18 anonim válasza:
Ti tényleg készségesen elhiszitek magatoknak és egymásnak, hogy mindenféle elementálokat idézgettek? Csak azért, hogy ugyanezt a megerősítést visszakapjátok másoktól is?
Egészen biztos, hogy valahol mélyen magatokban tökéletesen tisztában vagytok vele, hogy ilyen dolgok nem léteznek, és ez a legjobb :D. Még te is, Huo. Fura emberke lehetsz.
4/18 anonim válasza:
Fura. Igaz. Viszont én meg vagyok győződve, hogy amiről beszélünk az létezik. Emellett az elementált nem idézik, hanem készítik, és ha elég erős szabad szemmel is látható. Miért ne lennék meggyőződve róla, ha látom, érzem a bőrömön, és amit csinál, az működik?
5/18 anonim válasza:
Veszel egy szilvasbuktat megeszed es aztan rajossz hogy bolond vagy;D
6/18 anonim válasza:
Meditációval bármit elérhetsz, ugyanis multi-dimenzionális Fény vagy. :))) Amikor meditálsz, egyre több kozmikus energia jut a fizikai és az energiatestedbe egyaránt. Abból végtelen tudást magadba tudsz szívni. Szóval csak meditálnod kell és idővel, ha felkészültél, tudni fogod mit kell tenned. :)
7/18 anonim válasza:
Rosszat meg nem tudsz létrehozni, mivel Szeretetenergiából születtél. Ha jót akarsz létrehozni, akkor azt is fogsz. :))
8/18 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy egyesek meg itt tartanak:D
Veletek meg egy hangya is elhitetne hogy o elefant...
9/18 Shai-Hulud válasza:
Húúú, szerintem egyszerűbb, ha egy gyereket hozol létre...
Annak a gyártási eljárását te is ismered. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!