Energia átadás?
Sietve kérek elnézést az ezósoktól, hogy szkeptikus lévén itt teszek fel kérdést, de sajnos nem volt jobb ötletem.
Szóval az a helyzet, hogy van egy képességem. Ha nagyon koncentrálok, meg tudom csinálni azt, hogy a kezemmel valamit átküldök más embernek. Valójában nem tudom, mit, de az egyszerűség kedvéért nevezzük energiának.
30 éve az első feleségemnek néha fájt a feje, akkor szoktam a bal kezemmel ezt az energiát átadni. Nem sokáig tudom csinálni, kb 15-20 mp-ig. Ezalatt tök forró lesz a kezem, és a delikvens is meleget érez beáramlani a testébe. Most a második feleségemnek a bokája fáj gyakran, és most neki szoktam esténként "energiát adni". Mind az első,mind a második feleségem azt mondja, használ neki a "kezelés". Én sima placebohatásra gyanakszom, de nem is ez az érdekes. Mindössze arra vagyok kíváncsi, hogy vajon mi az, ami átmegy?
Azt még elmesélem, hogy ez úgy zajlik, hogy a vállam felől "tolom" végig a karomon ezt a valamit, és kilégzésnél a legintenzívebb az áramlása. Tehát nagy sóhaj, koncentrálás, és megy a buli.
Nem tartom magam különleges embernek, senki ne értsen félre. Szerintem erre mindenki képes, (bár személyesen senkit sem ismerek, aki valóban az lenne), csak szeretem tudni, hogy mi történik, és erre nincs magyarázatom. Van valakinek valami használható ötlete?
Amennyiben placebo ugy semmi se aramlik
Ha energia muszaj definialni?
A tibbetieknel van egy tummo azt hhiszem 2 m aminel az energiat aramoltatni a twstük egy reszere vagy atalakitani ho energiava. A masik a termeszet gyógyaszat ott is vannak energiaval gyogyitok ha erdekel akkor a termeszetgyogyaszok kozott tuti talalsz olyat aki tapasztalt mar hasonlot. Talan ez az talan nem.
Ez valóban energia.
Ilyen elérhető a kézrátételes gyógyítással is, az viszont annyival előnyösebb, hogy nem saját energiát használsz.
Nem ajánlatos annyira saját energiával kezelni másokat, mert téged lefáraszthat, és ha nem megfelelő az energiaáramlásod, akkor a másikban kárt tehetsz vele.
Viszont, ha segít neki, akkor azt jelenti, hogy alkalmas vagy rá. Viszont, ha megfogadsz tőlem egy tanácsot:
Miközben csinálod, ne tedd te se, és a "páciens" se keresztbe egyik végtagját vagy bármijét sem, mivel akkor szintén ártó hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!