Az energia átadás/feltöltés. Igaz vagy trükk?
Figyelt kérdés
Részt vetem egy ilyen energia feltöltésen, érdekes dolgokat tapasztaltam. Az egyes izmaim megfeszültek, görcsbe ugrottak, stb Szinten minden esetben a nő keze alatt.
Valóság kontra fizikai törvények tökéletes használata, manipulálás, trükk.
Kinek mi a véleménye erről (aki már tapasztalta)!
kösziii
2014. aug. 6. 00:25
1/7 anonim válasza:
Az a trükk hogy csökken a pénztárcád tartalma mert buta vagy és átvágnak mint szart a palánkon. Akár én is megtudlak úgy simogatni hogy ilyen hatást váltsak ki. Sőt néha elgondolkozok hogy nekem is ilyennel kéne bizniszelni mivel a hülyékből lehet legkönnyebben megazdagodni.
2/7 anonim válasza:
Létezik ilyesmi. De aztán az energia szinted visszacsökken és ugyanott leszel ahonnan voltál.
Ha csak nem állandóan van megemelve az energia szinted mert akkor jön az igazi móka :)))
4/7 t_GaRami_a válasza:
Föl? Föl semmit. Inkább a pénztárcádból töltöttek le.
5/7 homo ludensz válasza:
A reiki is ezen az elven működik. Régebben volt egy bérelt hely ahol összejöttünk hetente 1x és INGYEN kezeltünk mi reikisek. Sok esetben annyian jöttek hétről hétre gondolom egymásnak mondták hogy alig jutottunk a végére. Soha senkinek nem ajánlottuk tehát mindenki önként jött vagy nem jött. Vittünk egy kis aprósüteményt,némi üdítőt magunknak és aki akart természetesen a vendégek közül is fogyaszthatott.Soha nem kérdeztük hogy mit éreztek vagy nem éreztek de gondolom a város másik feléből nem buszozott volna át az aki elégedetlenül távozott. A következő héten is jött.Akit én ismerek reikist vagy bioenergetikust az mind ingyen segít annak aki kéri és elfogadja. A gyógyító energia nem árucikk amiből vágok 20 dekát mert azt a reikis ingyen kapja.Tudom sokan sokféle indokkal kérnek ellenszolgáltatást de a reikivel az életminőséget jobbá tenni akaró reikis gyógyítóként élő ember és a reikit végzett ember köszönő viszonyba sincs egymással.
6/7 anonim válasza:
Úgy látom az írásjelek szakszerű használatával és a haladó helyesírással bajban vagy.
7/7 Napfonat válasza:
Egyetértek homo ludensz-szel! Egy reikis sohasem kér pénzt, mindig ingyen gyógyít! Aki gyógyításért (energetikai kezelésért) pénzt kér, súlyos etikai vétséget követ el, és nagy valószínűség szerint sarlatán!
A reiki energia csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!