Kinek mivel kezdődött a spiritualitás felé fordulása/ érdeklődése?
Totál nem hiszek benne,de gyakran belefutok olyan csajokba,akik igen és náluk jó pont,ha el tudom játszani,hogy érdekel a téma.
Pénzért és punciért mindent!
Nekem egy kivetülés változtatta meg az életem...
Elötte szkeptikus voltam
Kamaszként, mikor anyukám elment egy asztrológushoz és magával vitt. Teljesen elbűvölt a világa, mintha otthonra találtam volna, mai napig bennem él az érzés, és hihetetlenül boldog vagyok tőle.
Nem sokkal később a születésnapomra, azt kértem, hogy én is hagyj mehessek el, ugyanahhoz a férfihoz -megvan még a papír amit akkor jegyzeteltem, minden amit mondot, hajlamaimról (nem azt, hogy ki vagyok, és ez nagyon fontos), tanulási feladataimról, erősségem-gyengeségeimről. Megmondta, hogy élem meg, anyukámmal való kapcsolatomat (ő nem volt ott), és, hogy apukám milyen apa, mit kell neki elnéznem, vagy jobban megértenem. Teljesen talált.
Rengeteg utalása, csak később esett le, mikor már bekövetkezett, de azt hiszem nem is baj, hogy nem mondta meg szó szerint hány kapcsolatom lesz (azt már igen, hogy milyen férfiakhoz vonzódom).
A többi, a jóga, meditáció, feng shui, tarott, auralátás stb., már együtt jött, afféle a "rajtot!" (asztrológiát) követő versenyzők.
Szerintem azt aki kötődést és érdeklődést érezz a téma iránt, egyszer mindenkit megtalál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!