Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » NlP-nél most akkor ez hogy is...

NlP-nél most akkor ez hogy is van?

Figyelt kérdés

Egy megcáfolás lenne részemről, a dologról. jobban belementem a témába, mert érdekelt hogy mi is ez az NLP, magamtól rengeteg mindent megtudtam az NlPvel kapcsolatosan, hónapokig foglalkoztatott. És ugye azt Jelenti ki az NLP, hogy amit más meg tud, azt te is megtudod.

Viszont Példával, ha egy ember jól beszél mondjuk angolul, és azt akarod elérni hogy te is olyan legyél, nem lehet csak úgy "másolással utánzással, ahhoz bekell tanulni ugyan azt az anyagot ugyanúgy könyvből hogy ugyan arra az eredményre juss. meg amit olvasni ilyen önfejlesztő könyvekről Hirességek által, ott is azt emeli ki, meg kell tudni hogyan csinálja és miként az illető, és mennyit, Tehát ez esetben lehet le kell ásni az alapokig meg kell tudni azt, valaki hogy tanul eredményesen , meg kell vizsgálni milyen életformát folytat, ezt beültetni magadba és úgy tanulni, de lehet ez évek, hónapokba telik, szerintem ez egyén függő, ki mennyit bir. Tehát ezzel én arra a következtetésre jutok, hogy az ilyen bonyolultabb összetettebb dolgoknál nem annyira müködik, legalább is nem beszélhetünk NLpről. Mellesleg ha veszünk egy kivánt viselkedés formát, ha úgy vesszük az is sokkal összetettebb ok-okozat, valami függ valamitől, Tegyük fel valaki humorista, te is olyan akarsz lenni, akkor is azért mégis csak megkell tudni, utána járni a személynek milyen életformát életsilust használ. lényegében számba kell venni minden olyan dolgot ami azzal kapcsolatos, hogy ugyan azt tudd előadni Hitelesen. Lehet ez a képesség fejleszthető.. hogy gyorsabb és egyszerübb legyen, amit az NLp biztosit szintén valami technikával.. nemtudom még csak olvastam én is erről az egészről. És már az is világossá vállt igy, egy könyv fejezetbe láttam, az NLP kiemel 3 fontos dolgot, az egyik a elszántság, rugalmasság, és még valami.. Tehát lehet nem véletlen irták ezt, lényegében ha úgy vesszük ugyanott lyukadunk ki csak az nlp máshogy tálalja azt máshogy hiteti el, sokkal mesésebben azt, hogy tanulni kell rendesen mindent.. Tehát menyire igaz ez ? Azért megnézve az NLP megalkotóit, látni rajtuk hogy ők is milyen karakteres emberek, látni h mennyire bele ásták magukat az egész témába.. Most akkor ez hogy is van ?

2016. febr. 8. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Mi van veluk?

2016. febr. 8. 23:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy sokat foglalkoztam az NLP-vel, de néhány könyvet elolvastam, de még sosem találkoztam azzal, hogy csupán a másik embert kell lemásolni a tanuláshoz.
2016. febr. 9. 08:03
 3/3 A kérdező kommentje:
2016. febr. 9. 09:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!