Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki ad nekem magyarázatot...

Valaki ad nekem magyarázatot egy LEHETETLEN egybe esésre? Nagyon megijedtem most.

Figyelt kérdés

Tegnap a vonaton leültem egy lány elé. Néztem néztem nagyon tetszett benne valami. Egy különleges alkat volt.

Olyan furcsán különleges volt, nagyon tetszett. Megakarta büntetni a kalauz is mert nem vett jegyet de aztán megszánta nem tudom miért. Ugyan ott szállt le mint én csak a másik irányba ment. Erre ma tinderen rátaláltam EGY AZ EGYBEN a lányra. El is kezdtünk beszélgetni de ő azt állítja hogy nem ő volt az és nem szokott vonattal utazni. Én mondom egy az egyben ugyan az a lány akit megtaláltam mint aki a vonaton ült, megkérdeztem nincs testvére se ikertestvére,sőt a szöges ellentéte annak a lánynak aki ott ült személyiségben. LÉTEZIK ilyen hogy csak beképzeltem vagy mi volt ez? Nagyon kirázott a hideg. Mintha két külön ember lenne de ugyan olyan. Valami magyarázat erre? Nem hiszem hogy pszichopata lennék

2016. febr. 6. 16:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
homo ludensz. Szerintem neked még nem volt dolgod "húsvér lánnyal" nekem már igen :D
2016. febr. 6. 20:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Én csúnya vagyok, de engem sem büntetett még kalauz, mert nem volt jegyem.
2016. febr. 6. 21:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyébként simán el tudom képzelni, hogy cikinek tartotta a dolgot a csaj és letagadta az egészet reflexből.
2016. febr. 6. 23:21
 14/16 Missi_Key ***** válasza:

Lehet a lány hasadt személyiség.

Vagy csak annyira jelentéktelen voltál neki h tényleg nem emlékszik

2016. febr. 7. 12:39
 15/16 anonim ***** válasza:

vannak nagyon hasonlók.

Meg vannak akik rosszul emlékeznek.

Csak hogy tudd az emlékeid legalább 30%-a téves, de akár 90%-a is lehet.

2016. febr. 7. 13:16
 16/16 A kérdező kommentje:
Egy 2 napos emlék hogy lehet téves?
2016. febr. 7. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!